hand_hygiene

Szavazz, hogy munkatársunk nyerjen a Clip Awardon!

Szél Borbála epidemiológus és kórházhigiénikus (SZTE SZAKK Kórházhigiénés Osztály) 2017 márciusában lehetőséget kapott arra, hogy poszterét az idei ICPIC (International Conference on Prevention & Infection Control) konferencián is bemutathassa, emellett az ICPIC Clip Award pályázatára is készíthetett egy pályamunkát.

A 2011 óta, kétévente megrendezésre kerülő eseményen eddig még magyar pályamű nem érkezett a Clip Award pályázatra. A nemzetközi konferencián lehetősége lesz öregbíteni a Szegedi Tudományegyetem, illetve a magyar infekciókontroll szakemberek és higiénikusok hírnevét is, de ha szavazatával megtiszteli, akkor ezt még hatékonyabban tudja elérni. A video (Hand Hygiene Promotion with Celebrities) 3 percben mutatja be a kézhigiéne két módszerét (kézmosás és kézfertőtlenítés) és a kézhigiéne 5 indikációját (mikor kell elvégezni azt). Ezt filmekből, rajzfilmekből kivágott kézhigiénés jelenetekkel ábrázolta, zenei aláfestéssel.

 

A pályamű ide kattintva tekinthető meg és itt lehet szavazni!

 

Ha tetszett a videója, akkor kérjük, e-mail cím megadásával szavazzanak „I VOTE” kék gomb megnyomásával. Ha valakinek nagyon tetszett, akár naponta is lehet szavazni az adott e-mail címmel 2017. június 20-ig. Minél több szavazat érkezik, annál nagyobb eséllyel nyer a pályamű.

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

SBO_kiemelt

2017. szeptember 22-én 12 órai kezdettel a szegedi Huszár Mátyás rakparton, az Európai Unió Közlekedésmentes Napjának keretein belül Újraélesztési Rekord Kísérletre kerül sor az SZTE SZAKK Sürgősségi Betegellátó Osztály szervezésében.

Buffalo_kiemelt

Szepes Borbála VI.éves, Sófi és Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjas, OTDK I. helyezett medikusunk az HMAA (Hungarian American Medical Association) ösztöndíját is elnyerte, így közel 3 hónapot tölt el az Egyesült Államokban.