Sportolasi_lehetosegek

Sportolási lehetőségek munkatársaknak

Az ÁOK a maga eszközeivel szeretne hozzájárulni a dolgozók sportolási lehetőségének bővítéséhez. A Sportorvostani Tanszék támogatásával szeptember 22-től december 8-ig a Jancsó Kollégium konditermében csütörtökönként 15 óra 30 perctől 16 óra 30 percig ingyenes spinning és konditermi órán vehetnek részt a jelentkezők. A foglalkozásokat Révész Gábor testnevelő vezeti. A részvétel regisztrációhoz kötött név és munkahely megadásával. Jelentkezni a revesz.gabor@med.u-szeged.hu email címen lehet, szeptember 16-ig. Telefonos érdeklődés a 49-10 számon.


Várunk minden munkatársat és kollektívát, akik számára fontos az egészség és a mozgás!

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

kiemelt_osztondij_2018

SZTE START néven új ösztöndíjprogramot indított a szegedi egyetem, mellyel azokat a tehetséges, végzős középiskolai diákokat kívánják támogatni, akik idén első helyen jelentkeztek az egyetem valamely képzésére. A program célja, hogy segítse az átmenetet a középfokú- és felsőoktatás között. Az ösztöndíjat pályázat útján lehet elnyerni, a jelentkezési határidő: 2018. július 11., a legjobb pályázók akár 100.000 forint egyszeri támogatásban részesülhetnek.

dr_sonkodi_sandor

Az ÁOK Tanári Testületének 2018. június 12-i ünnepi ülésén Dr. Sonkodi Sándor emeritus professzorunk Pro Facultate Medicinae díjat vehetett át karunk dékánjától. Gratulálunk!