Sportolasi_lehetosegek

Sportolási lehetőségek munkatársaknak

Az ÁOK a maga eszközeivel szeretne hozzájárulni a dolgozók sportolási lehetőségének bővítéséhez. A Sportorvostani Tanszék támogatásával szeptember 22-től december 8-ig a Jancsó Kollégium konditermében csütörtökönként 15 óra 30 perctől 16 óra 30 percig ingyenes spinning és konditermi órán vehetnek részt a jelentkezők. A foglalkozásokat Révész Gábor testnevelő vezeti. A részvétel regisztrációhoz kötött név és munkahely megadásával. Jelentkezni a revesz.gabor@med.u-szeged.hu email címen lehet, szeptember 16-ig. Telefonos érdeklődés a 49-10 számon.


Várunk minden munkatársat és kollektívát, akik számára fontos az egészség és a mozgás!

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

kemenylajos_certificate_330x330

Dr. Kemény Lajos, az SZTE Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinika tanszékvezető egyetemi tanára 2018. november 30-án az International League of Dermatological Societies "ILDS Certificate of Appreciation for International Leadership" díjat vehette át.

Sepp

Karunkról Dr. Hortobágyi Tibor, az SZTE Patológiai Intézet tanszékvezető egyetemi docense és Dr. Sepp Róbert az SZTE II. sz. Belgyógyászati Klinika és Kardiológiai Központ egyetemi docense vált az MTA új doktorává. Gratulálunk!