Weiczner_Roland

Prezentációs Technikák Verseny 2020

A Szegedi Tehetséggondozó Tanács és az SZTE Junior Akadémia meghirdeti a Prezentációs Technikák Verseny 2020 eseményt az SZTE-n

A Szegedi Tehetséggondozó Tanács és az SZTE Junior Akadémia meghirdeti:
 
Prezentációs Technikák Verseny 2020
 
A verseny témája: A korábbi évekhez hasonlóan idén is választhatod témaként az általad kutatott területet, legyen szó a szakdolgozati vagy TDK-s témádról – a lényeg, hogy közérthetően add elő az eredményt. Az sem gond, ha még nincs választott témád: ebben az esetben élhetsz a mi témajavaslatunkkal is, ami a „Zöld világ”. Korunk egyik legnagyobb kihívása, hogy fenntarthatóvá tegyük az életvitelünket és megoldjuk a környezetvédelmi problémákat. Épp ezért úgy gondoljuk: nincs olyan szakterület, amely ne tudna hozzátenni ehhez a folyamathoz. A zsűri a tartalmat, a kreativitást, az előadói- és beszédstílust, illetve a prezentációs technikák alkalmazását értékeli. (az eddigi tapasztalatokból kiindulva fontos a „fun fact”. A szerk.)

Az összegyetemi döntőt kari fordulók előzik meg.
 
A verseny menete:

1. Nevezz, azaz regisztrálj a Modulo-n keresztül!

2. Gyere el a felkészítő workshopokra!

3. Mérd össze magad a többiekkel a kari fordulón, ahonnan a legjobbak (karonként 1 fő) a döntőbe jutnak!

4. Döntő
 
Összefoglalva: Témakör: saját kutatási témád vagy „Zöld világ” Előadás időkerete: max. 7 perc Formátum: PowerPoint, vagy Prezi Nyelv: magyar, vagy angol Önállóan vagy max. 3 fős csapatban
 
Jelentkezési határidő: 2020. január 31.
 
Döntő: 2020. április 8. szerda 17.00
 
Nyeremény: értékes tárgy- és pénzjutalom

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

lengyel_csaba

Sok esetben a koronavírus helyzet pozitív oldalát is látta Prof. dr. Lengyel Csaba, az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ elnöke, akivel a Semmelweis-nap apropóján arról is beszélgettünk, hogy az elmúlt időszakban a rendkívüli sok munka milyen és mennyi szakmai értéket hozott felszínre. Emellett az új klinikai fejlesztések közül kiemelte az Infektológiai Klinika és Oktatóközpont építését, valamint az új belgyógyászati profil integrációjának fontosságát.

papp_benjamin_nyito

Az Év SCIndikátora, mert a Bőrünkből eredő terror című előadásával megnyerte a tudományos témát közérthetően bemutató ifjú kutatók vetélkedését dr. Papp Benjamin. Az SZTE Általános Orvostudományi Kar PhD-hallgatóját a rákos sejtekről és az immunterápiáról, az ismeretterjesztés fokozatairól és a példaképekről is kérdeztük.