nyelvi-kavalkad-banner

Nyelvi Kavalkád

Az SZTE Idegennyelvi Kommunikációs Intézet a Nyelvek Európai Napja alkalmából minden év szeptemberében megrendezi Nyelvi Kavalkád című programsorozatát, amely magában foglalja a nyelvtanulás népszerűsítését, a meglévő ismeretek felmérését és játékos bővítését, valamint az interkulturális kommunikáció gyakorlását.

Gyere el és hallgasd meg a tanulságos előadásokat, próbáld ki magad akár több nyelvből is a számos nyelvi játék valamelyikében, például a scrabble bajnokságon, a keresztrejtvényfejtő-versenyen, a virtuális geoládázáson, vagy teszteld országismereti tudásodat! A nap során lehetőséged nyílik nyelvi szinted ingyenes felmérésére, nyelvtanulási tanácsokat kérhetsz tanárainktól, sőt próbavizsgát is tehetsz.


Dátum: 2016. szeptember 29.


Helyszín: SZTE Idegennyelvi Kommunikációs Intézet, Szeged, Honvéd tér. 6.


Europai_Nyelvi_Dij_2016


A rendezvény elnyerte a Tempus közalapítvány Európai Nyelvi Díjat, amelynek átadásáról a leírás ide kattintva tekinthető meg.


A programokról ide kattintva, illetve a http://www.lingo.u-szeged.hu/nyelvi-kavalkad lehet informálódni és bizonyos programokra regisztrálni.

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

prof-dr-toth-kalman

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Prof. Dr. Tóth Kálmán, az Ortopédiai Klinika tanszékvezetője életének 61. évében, 2018. szeptember 13-án elhunyt.

kiemelt

2018. szeptember 8-án kerültek átadásra a Nemzeti Felsőoktatási Ösztöndíjak és a Szent-Györgyi Albert Ösztöndíjak