Karacsonyi_HOK_gyujtes

Karácsonyi gyűjtés a Dr. Waltner Károly Otthon javára

Az SZTE ÁOK HÖK karácsonyi gyűjtést szervez a Dr. Waltner Károly Otthon javára 2018. november 12. és december 14. között

A Szegedi Dr. Waltner Károly Otthon egy integrált intézmény, melyet szociális és gyermekvédelmi egységek alkotnak. Itt található a Fogyatékos Személyek Otthona és része a Szegedi Dr. Waltner Károly Otthon Gyermekotthona és Nevelőszülői Hálózata Gyermekotthon intézménye is. Az Otthon alaptevékenysége, hogy teljes körű ellátást biztosít az önmagukat ellátni nem vagy csak korlátozott mértékben - tudó értelmileg akadályozott gyermekeknek és felnőtteknek. Szegeden több, mint kétszáz gondozásra és fejlesztésre szoruló gyermek és felnőtt éli mindennapjait az Otthonban. A gyűjtés célja egy kis segítséget nyújtani az Otthonnak és a lehetőségekhez mérten örömet csempészni az itt lakók mindennapjaiba.

Mit gyűjtenek? Tartós élelmiszer: liszt, olaj, cukor, fűszerek, száraz tészta, száraz bab, pattogatni való kukorica, kakaó, tea, aszalt gyümölcsök, keksz, édességek.

Kreatív kellékek: színesceruza, filctoll, zsírkréta, vízfesték, tempera, ecsetek, színespapírok, gyurma, kenőfejes ragasztó.

Az adományokat az SZTE ÁOK HÖK irodájában, az Apáthy Kollégiumban (Apáthy István u. 4.) lehet leadni naponta 10-13 óra között hétvégén is!

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

sofi_delmagyar

Gratulálunk a gyémántfokozatú fődíjért (már dr.) Csákány Lórántnak, Tóth Rékának és Molnár Kinga PhD hallgatónak (Elméleti Orvostudományok Doktori Iskola) illetve az aranyfokozatú elismeréshez Nógrádi Bernát orvostanhallgatónknak! Foto: Frank Yvette (delmagyar.hu)