Karacsonyi_HOK_gyujtes

Karácsonyi gyűjtés a Dr. Waltner Károly Otthon javára

Az SZTE ÁOK HÖK karácsonyi gyűjtést szervez a Dr. Waltner Károly Otthon javára 2018. november 12. és december 14. között

A Szegedi Dr. Waltner Károly Otthon egy integrált intézmény, melyet szociális és gyermekvédelmi egységek alkotnak. Itt található a Fogyatékos Személyek Otthona és része a Szegedi Dr. Waltner Károly Otthon Gyermekotthona és Nevelőszülői Hálózata Gyermekotthon intézménye is. Az Otthon alaptevékenysége, hogy teljes körű ellátást biztosít az önmagukat ellátni nem vagy csak korlátozott mértékben - tudó értelmileg akadályozott gyermekeknek és felnőtteknek. Szegeden több, mint kétszáz gondozásra és fejlesztésre szoruló gyermek és felnőtt éli mindennapjait az Otthonban. A gyűjtés célja egy kis segítséget nyújtani az Otthonnak és a lehetőségekhez mérten örömet csempészni az itt lakók mindennapjaiba.

Mit gyűjtenek? Tartós élelmiszer: liszt, olaj, cukor, fűszerek, száraz tészta, száraz bab, pattogatni való kukorica, kakaó, tea, aszalt gyümölcsök, keksz, édességek.

Kreatív kellékek: színesceruza, filctoll, zsírkréta, vízfesték, tempera, ecsetek, színespapírok, gyurma, kenőfejes ragasztó.

Az adományokat az SZTE ÁOK HÖK irodájában, az Apáthy Kollégiumban (Apáthy István u. 4.) lehet leadni naponta 10-13 óra között hétvégén is!

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

IMG_0002

Prof. Dr. Lengyel Csaba, a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ elnöke, a Belgyógyászati Klinika igazgatója videónkban méltatta egykori mesterét, a hazai és nemzetközi hírű dr. Varró Vince professzort, aki 100. életévébe lépve felvette a COVID-19 fertőzés elleni védőoltást.

weboldal_nyito_facebook_otdk

2021. április 6- 9. között rendezik meg az online rendezvényt