BK

A Szegedért Alapítvány 2023-as év díjazottja Dr. Bartyik Katalin

Harmincnegyedik alkalommal döntöttek a Szegedért Alapítvány kuratóriumai és a civil ajánlásokból kiválasztották a 2023-as év díjazottjait: a fődíjast valamint a tudományos, a művészeti és a társadalmi-állampolgári kuratórium díjazottját.

A Társadalmi-Állampolgári Kuratórium Debreczeni Pál díját Bartyik Katalin gyermekgyógyász, hematológus, onkológus kapja. Az elismerést 2023. március 11-én, az alapítvány Díjátadó Gáláján, az 1879-es Szegedi Nagyárvíz napjához kötődően adják át. Gratulálunk!

Forrás: szegedertalapitvány.hu
Fotó: Szegedért Alapítvány, Karnok Csaba

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

Prof. Dr. Farkas Eszter

A gyógymódok személyre szabásától és az okos hatóanyagok kutatásától reméli Prof. Dr. Farkas Eszter, az SZTE SZAOK és az SZTE TTIK Sejtbiológia és Molekuláris Medicina Tanszék professzora, hogy a stroke gyógyításában egyszer javulást hozhatnak. A professzorasszony az MTA Nemzeti Agykutatási Program harmadik szakaszában a stroke utáni agyi vérellátást tovább károsító jelenségeket kutatja.

Fulbright_24_25_website_banner_700x259

A Fulbright Bizottság az idén az alábbi kategóriákban hirdet ösztöndíjakat a 2024-2025-ös tanévre az Egyesült Államokba: