Keck-Med-Center-of-USC

Keck School of Medicine csereprogram pályázati felhívás 2022/2023-as tanév Hi: 2022. április 29.

Akkreditált klinikai gyakorlat a Keck School of Medicine of University of Southern California-n, LA (USA)

A pályázat beadási határideje: 2022. április 29.

A Keck School of Medicine of University of Southern California harmadik alkalommal fogad 4 szegedi végzős (jelenleg 5. éves) orvostanhallgatót 1 hónapos szakmai gyakorlatra 2023. január - április között.

A program elérhető bármely magyar és angol nyelvű képzésben résztvevő hallgató számára, aki szeretné a hatodéves gyakorlatok egy részét egy amerikai kórházban eltölteni, melyet itthon is elfogadnak gyakorlatként.

Adatlapok:

Pályázati felhívás 2022/2023 >>>

Jelentkezési lap 2022/2023 >>>

Pontszámítási útmutató magyar >>>

Pontszámítási útmutató angol >>>

A pályázat beadási határideje: 2022. április 29.

További információ: Sasi-Pokriva Eszter, külügyi főelőadó, SZTE SZAOK Dékáni Hivatal, E-mail: sasi-pokriva.eszter@med.u-szeged.hu  


Hogy kedvet kapj, olvasd el Molnár Fiona 2022. januári beszámolóját kinti gyakorlatáról!

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

LOREAL

Hetényi Anasztázia, a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar Orvosi Vegytani Intézet egyetemi docense az egyik nyertese a L’Oréal-UNESCO A Nőkért és a Tudományért elnevezésű díjnak.

kardinyito

A Szegedi Tudományegyetem a házigazdája az egyik legjelentősebb szív- és érrendszeri betegségekkel, kutatásokkal foglalkozó, nemzetközi konferenciának. A Szív- és Érrendszeri Tudományok Akadémiája Európai szekciójának nyolcadik ülését, a „8th European Section Meeting of the International Academy of Cardiovascular Sciences” című konferenciát szeptember 28. és október 1-je között bonyolítják le, világviszonylatban is kiemelkedő szaktekintélyek részvételével.