Keck-Med-Center-of-USC

Keck School of Medicine csereprogram pályázati felhívás 2022/2023-as tanév Hi: 2022. április 29.

Akkreditált klinikai gyakorlat a Keck School of Medicine of University of Southern California-n, LA (USA)

A pályázat beadási határideje: 2022. április 29.

A Keck School of Medicine of University of Southern California harmadik alkalommal fogad 4 szegedi végzős (jelenleg 5. éves) orvostanhallgatót 1 hónapos szakmai gyakorlatra 2023. január - április között.

A program elérhető bármely magyar és angol nyelvű képzésben résztvevő hallgató számára, aki szeretné a hatodéves gyakorlatok egy részét egy amerikai kórházban eltölteni, melyet itthon is elfogadnak gyakorlatként.

Adatlapok:

Pályázati felhívás 2022/2023 >>>

Jelentkezési lap 2022/2023 >>>

Pontszámítási útmutató magyar >>>

Pontszámítási útmutató angol >>>

A pályázat beadási határideje: 2022. április 29.

További információ: Sasi-Pokriva Eszter, külügyi főelőadó, SZTE SZAOK Dékáni Hivatal, E-mail: sasi-pokriva.eszter@med.u-szeged.hu  


Hogy kedvet kapj, olvasd el Molnár Fiona 2022. januári beszámolóját kinti gyakorlatáról!

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

Kovacs_Laszlo_gyertya

A SZTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika munkatársai szomorúan és mély fájdalommal értesültek arról, hogy a Klinika volt tanszékvezető egyetemi tanára 2022.08.09-én, 88 éves korában elhunyt. A professzor urat a Kar saját halottjának tekinti. Emlékét tisztelettel és alázattal megőrizzük!

Szukseges_Tennivalok_Elsosoknek

Gratulálunk sikeres felvételijéhez és üdvözöljük a Szegedi Tudományegyetem hallgatói körében! A felvételről szóló döntés a 2022/23. tanév I. félévére szól, a hallgatói jogviszonya pedig a beiratkozással jön létre. Ennek megszerzéséhez nyújtanak segítséget a tájékoztató következő oldalain olvasható lépések.