JSPS-logo

Felhívás a Japán Tudományfejlesztési Társaság posztdoktori ösztöndíjára

Az MTA minden évben javasolhat egy fiatal kutatót a Japán Tudományfejlesztési Társaság (Japan Society for the Promotion of Science) posztdoktori ösztöndíjára. A JSPS támogatását elnyerő fiatal kutató a program keretében 12-24 hónapot tölthet el egy japán kutatóhelyen posztdoktori kutatóként.


Az idei felhívás az MTA honlapján, az aktuális pályázati kiírások között itt található: https://mta.hu/aktualis-palyazati-kiirasok/felhivas-a-jsps-posztdoktori-palyazatan-valo-reszvetelre-2022-2023-111971

Az e linken keresztül elérhető kiírás szövegében minden további információt megtalálnak a pályázat benyújtásával kapcsolatban.

A pályázásra azok a kutatók jogosultak, akik az ösztöndíj kezdetekor már meglévő, de 2016. április 2-ánál nem korábban szerzett doktori fokozattal rendelkeznek. A 12-24 hónapos ösztöndíjra szóló felhívás minden tudományterületre vonatkozik. A jelentkezők pályázati anyagukat postai úton az MTA Titkársága Nemzetközi Kapcsolatok Osztályára (cím: 1051 Budapest, Nádor u. 7.) nyújthatják be 2022. május 20-ig.

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

Izraeli_latogatas_2

Prof. Shaul Yatsiv (Head of Medical Profession Licensing Division) és Dr. Moshe Cohen (CEO Medical Doctor International Academy) 2022. június 15-én folytattak megbeszélést Karunk vezetőivel.

Kovacs_Kalman_kep

Őszinte részvéttel tudatjuk, hogy Dr. Kovács Kálmán, a SZOTE díszdoktora, az MTA külső tagja, Kanadában tevékenykedő orvos, tudós 2022. április 27-én elhunyt Torontóban