MTA_Kivalo_Kutatohely_SZAOK

Az MTA Kiváló Kutatóhely minősítés adományozása karunk intézeteinek

A Magyar Tudományos Akadémia Elnöksége karunk három intézetének, a Biokémiai Intézetnek, a Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinikának, valamint az Orvosi Fizikai és Orvosi Informatikai Intézetnek kiemelkedően magas színvonalú tudományos munkájuk elismeréseként Kiválónak Elismert Kutatóhely minősítést adományozta.

MTA_Kivalo_Kutatohely_harmasban


A Magyar Tudományos Akadémia Elnöksége karunk három intézetének, a Biokémiai Intézetnek, a Bőrgyógyászati és Allergológiai Klinikának, valamint az Orvosi Fizikai és Orvosi Informatikai Intézetnek kiemelkedően magas színvonalú tudományos munkájuk elismeréseként a Magyar Tudományos Akadémia által Kiválónak Elismert Kutatóhely minősítést adományozta. Az MTA Kutatóhelyeket Minősítő Tanácsa javaslata alapján az intézetek 2022-2027 időszakban jogosultak az MTA Kiváló Kutatóhely megnevezés és az ehhez kapcsolódó logó és arculati elemek használatára. A minősítés megléte emellett több pályázat esetén előnyt jelent.

Az minősítést tanúsító okleveleket Dr. Csont Tamás tanszékvezető egyetemi docens, Dr. Kemény Lajos tanszékvezető egyetemi tanár és Dr. Peták Ferenc tanszékvezető egyetemi tanár ünnepélyes keretek közt vette át Dr. Freund Tamás MTA elnök úrtól és Dr. Hunyadi Lászlótól a Kutatóhelyeket Minősítő Tanács elnökéről az MTA dísztermében.

A minősítés elnyeréséhez szívből gratulálunk, további munkájukhoz sok sikert és az eddigihez hasonló eredményességet kívánunk!


MTA_Kivalo_Kutatohely_Borklinika

MTA_Kivalo_Kutatohely_Fizika

MTA_Kivalo_Kutatohely_Biokemia


Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

Izraeli_latogatas_2

Prof. Shaul Yatsiv (Head of Medical Profession Licensing Division) és Dr. Moshe Cohen (CEO Medical Doctor International Academy) 2022. június 15-én folytattak megbeszélést Karunk vezetőivel.

Kovacs_Kalman_kep

Őszinte részvéttel tudatjuk, hogy Dr. Kovács Kálmán, a SZOTE díszdoktora, az MTA külső tagja, Kanadában tevékenykedő orvos, tudós 2022. április 27-én elhunyt Torontóban