DSC_0074

A Szakfordító Csoport térítésmentes nyelvvizsga előkészítő tanfolyama

Az SZTE SZAOK Orvosi Szaknyelvi Kommunikációs és Fordítóképző Csoport 2022. február 8-tól PROFEX angol középfokú, ONLINE tanfolyamot hirdet egészségtudományi/gyógyszerészeti/orvosi szaknyelvi vizsgára felkészülők számára.

Az SZTE SZAOK Orvosi Szaknyelvi Kommunikációs és Fordítóképző Csoport 2022. február 8-tól PROFEX angol középfokú, ONLINE tanfolyamot hirdet egészségtudományi/gyógyszerészeti/orvosi szaknyelvi vizsgára felkészülők számára. A tanfolyamon való részvétel ingyenes, a vizsgadíjat azonban nem tartalmazza. A vizsgadíjakról ezen a honlapon tud tájékozódni:

Az online tanfolyam heti egy alkalommal kedden 17.30-19.00-ig ZOOM platformon kerül megrendezésre (8 alkalom, heti 2 óra, mindösszesen 16 óra).

A kurzus oktatója: Vástyán Rita PROFEX oktató

A tanfolyam célja, hogy az egészségtudományi/gyógyszerészeti/orvosi szaknyelv jellemző szókincsének, műfajainak, nyelvhasználatának áttekintésével segítséget nyújtson a vizsgára készülőknek. Bátran ajánljuk a tanfolyamot azoknak, akik már rendelkeznek jó általános nyelvi alappal, amelyet szeretnének szaknyelvi ismerettel kiegészíteni, de azoknak is, akiknek angol tudása nem annyira biztos, viszont hétköznapi munkájuk során rendszeresen kerülnek olyan helyzetbe, ahol a hallgatókkal vagy külföldi kollegákkal kell kommunikálniuk akár írásban, akár szóban.

A kurzus elvégzése után, 2022. április első hetében lesz lehetőség Szegeden akkreditált szaknyelvi vizsgát tenni.

Jelentkezési határidő: 2022. február 4.

Jelentkezés és további információ: dallmann.petra@med.u-szeged.hu

Levelének tárgyaként kérjük, adja meg ezt a kódot: „TANFOLYAM 5”

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

Keller_Aniko_habilitalt_2

A Szegedi Tudományegyetemen a 2022/2023-as tanév őszi félévének végén 10 habilitált és 112 PhD doktori címet szerzett hallgatót avattak. Az orvos- és gyógyszertudományok területén 6 habilitált doktor címet ítéltek oda és 26 doktori fokozatot adományoztak. Gratulálunk!