HTF

High-Tech Felsőoktatás - Konferencia meghívó

2021. február 11-én High-Tech Felsőoktatás – kérdések és víziók címmel online konferenciát rendez a HÖOK. A konferencián felszólalnak a hazai felsőoktatás digitalizációjával foglalkozó szakemberek és természetesen a hallgatók is.

A konferencia programja:

10:00 – Megnyitó – Murai László, elnök HÖOK

10:05 – Köszöntő – Gulyás Tibor, helyettes államtitkár ITM

10:20 – Felsőoktatási és tudományos támogatások a kutatói életpálya szakaszaiban – Dr. Szabó István, elnökhelyettes NKFIH

10:40 – H mint High-Tech és Humán műveltség – Prof. Dr. Csépe Valéria, elnök MAB

11:10 – Digitális versenyképes magyar felsőoktatás – Dr. Gál András Levente, szakmai vezető DJP

11:30 – kávészünet

11:45 – A HÖOK Távoktatás-kutatás eredményei – Jancsó András, elnöki tanácsadó HÖOK

12:00 – Cím egyeztetés alatt – Nagy Zoltán, üzletágvezető Századvég Gazdaságkutató Zrt.

12:45 - Kiberbiztonsági kihívások a digitális felsőoktatásban – Dr. Krasznay Csaba, intézetvezető NKE EJKK Kiberbiztonsági Kutatóintézet

13:00 – Ebédszünet

13:30 – Kerekasztalbeszélgetés: A digitális oktatás hallgatói szemmel – Molnár Janka (OKTONDI); Péter Petra, Mohay Domonkos (Tanár leszek hallgatói műhely); Murai László (HÖOK)

14:30 – Rendezvényzárás

A konferencián a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni 2021. február 10. 23:59-ig lehetséges az alábbi űrlapon:

https://forms.gle/hnaaeQFJmzPJoRA47

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

Kovacs_Laszlo_gyertya

A SZTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika munkatársai szomorúan és mély fájdalommal értesültek arról, hogy a Klinika volt tanszékvezető egyetemi tanára 2022.08.09-én, 88 éves korában elhunyt. A professzor urat a Kar saját halottjának tekinti. Emlékét tisztelettel és alázattal megőrizzük!

Szukseges_Tennivalok_Elsosoknek

Gratulálunk sikeres felvételijéhez és üdvözöljük a Szegedi Tudományegyetem hallgatói körében! A felvételről szóló döntés a 2022/23. tanév I. félévére szól, a hallgatói jogviszonya pedig a beiratkozással jön létre. Ennek megszerzéséhez nyújtanak segítséget a tájékoztató következő oldalain olvasható lépések.