Fulbright_Hungary

Tanulj az Egyesült Államokban!

Az Amerikai Egyesült Államokba szóló hallgatói, kutatói ösztöndíj-lehetőségeiről tart tájékoztatást a Fulbright Bizottság. Bármelyik amerikai egyetemre, bármilyen tudományágban pályázható ösztöndíjak - tanulj akár már 2021-ben az USA-ban!

A kulturális tapasztalatszerzés mellett a Fulbright ösztöndíjak kiemelkedő szakmai fejlődés lehetőségét nyújtják bármely tudományterületen és művészeti ágban. Az előadáson szó lesz a kiemelt, amerikai egyetemekkel közös finanszírozású posztgraduális ösztöndíjakról, a jelentkezés részleteiről és korábbi szegedi fulbrightosok tapasztalatairól.


Az előadás időpontja: 2020. március 4., szerda, 14:00–15:00


Helyszíne: SZTE Rektori Hivatal 5. terem (6720 Szeged, Dugonics tér 13.)

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

Prof. Dr. Farkas Eszter

A gyógymódok személyre szabásától és az okos hatóanyagok kutatásától reméli Prof. Dr. Farkas Eszter, az SZTE SZAOK és az SZTE TTIK Sejtbiológia és Molekuláris Medicina Tanszék professzora, hogy a stroke gyógyításában egyszer javulást hozhatnak. A professzorasszony az MTA Nemzeti Agykutatási Program harmadik szakaszában a stroke utáni agyi vérellátást tovább károsító jelenségeket kutatja.

Fulbright_24_25_website_banner_700x259

A Fulbright Bizottság az idén az alábbi kategóriákban hirdet ösztöndíjakat a 2024-2025-ös tanévre az Egyesült Államokba: