A Szegedi Tudományegyetem és az Újvidéki Egyetem között fennálló oktatási-kutatási együttműködések, valamint azok továbbfejlesztésére és kiterjesztésére vonatkozó felmérésre kérjük Karunk tanszékeit.

Tisztelettel kérjük a Tanszékvezetőket, hogy a lent elérhető táblázat kitöltésével szolgáltassanak információt arról, hogy a vezetésük alatt lévő tanszékeknek milyen együttműködései vannak az Újvidéki Egyetemmel, azok mióta tartanak, milyen pályázati forrás támogatja az együttműködést és a jövőben milyen jellegű együttműködést terveznek indítani és/vagy a meglévő együttműködést kiterjeszteni, továbbfejleszteni.

A tanszéki táblázatot az office.aokdh@med.u-szeged.hu e-mail címre 2019. július 12. (péntek) 12 óra határidővel kérjük megküldeni. Előre is köszönjük!

Együttműködését köszönve, tisztelettel:

Prof. Dr. Széll Márta, stratégiai rektorhelyettes

Prof. Dr. Kónya Zoltán, tudományos és innovációs rektorhelyettes






Kövess minket



YouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

DSC_0386_keskeny

Az SZTE Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar, a Fogorvostudományi Kar, a Gyógyszerésztudományi Kar és az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar 2022. november 16-18. között rendezte meg a helyi TDK Konferenciát.

DSC_0152

Minden idők legnépszerűbb, legsikeresebb TDK Estjét szervezték meg 2022. november 16-án este a Szent-Györgyi Oktatási Központban