Kurt_Wuthrich

Nobel-díjasok és tehetséges diákok XII. találkozója

A Szegedi Orvosbiológiai Kutatások Jövőjéért Alapítvány 2018. december 05-07 között rendezi meg soron következő, Nobel-díjasok és tehetséges diákok XII. találkozója elnevezésű konferenciáját.

A rendezvény keretén belül a szélesebb egyetemi tudományos közösség számára is nyilvános előadást tart

Dr. Kurt Wüthrich Nobel-díjas svájci kémikus, aki a biológiai makromolekulák, főleg fehérjék hatékonyabb szerkezetvizsgálatára alkalmas NMR spektroszkópiai módszerek kidolgozásáért nyerte el a Nobel-díj Bizottság elismerését 2002-ben.

Az előadás időpontja: 2018. december 06. (csütörtök) 16:30-18:45 óra közötti Plenáris ülés keretében

Az előadás helyszíne: SZTE TIK Kongresszusi terem

Az előadásokon minden kedves Kollégát szeretettel látunk! Amennyiben az előadáson részt kíván venni, kérem az alábbi linkre kattintva, a kérdőív kitöltésével adja le jelentkezését.


https://www.formpl.us/form/31736001

 

A jelentkezések érkezési sorrendben kerülnek feldolgozásra a szabad helyek függvényében. Amennyiben a szabad helyek megtelnek, a regisztrációs link automatikusan megszűnik, ezt követően további jelentkezéseket nem tudunk fogadni, ez ügyben szíves megértésüket kérjük!

 

Üdvözlettel,

 

Dr. Buzás Norbert

operatív igazgató

Szegedi Orvosbiológiai Kutatások

Jövőjéért Alapítvány

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

Kovacs_Laszlo_gyertya

A SZTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika munkatársai szomorúan és mély fájdalommal értesültek arról, hogy a Klinika volt tanszékvezető egyetemi tanára 2022.08.09-én, 88 éves korában elhunyt. A professzor urat a Kar saját halottjának tekinti. Emlékét tisztelettel és alázattal megőrizzük!

Szukseges_Tennivalok_Elsosoknek

Gratulálunk sikeres felvételijéhez és üdvözöljük a Szegedi Tudományegyetem hallgatói körében! A felvételről szóló döntés a 2022/23. tanév I. félévére szól, a hallgatói jogviszonya pedig a beiratkozással jön létre. Ennek megszerzéséhez nyújtanak segítséget a tájékoztató következő oldalain olvasható lépések.