fulbright

Fulbright Ösztöndíjak 2019-2020 tájékoztató előadás

A Fulbright Bizottság 2018. április 6-án tájékoztató előadást tart Szegeden, amelynek részletei az alábbiakban láthatóak.

 

 

A rendezvényről bővebben ezen a Facebook oldalon található információ, ahol a részvétellel kapcsolatos visszajelzéseiket előre is megköszönjük.

FULBRIGHT ÖSZTÖNDÍJAK AZ EGYESÜLT ÁLLAMOKBA

A 2019-2020-AS TANÉVRE

 

A Fulbright Magyar-Amerikai Oktatási Csereprogram Bizottság örömmel hirdeti meg a 2019-2020-as tanévre szóló ösztöndíjait. Fulbright ösztöndíjra azok a magyar állampolgárok pályázhatnak, akik felsőfokú végzettséggel, valamint magas szintű angol nyelvtudással rendelkeznek, és az Egyesült Államokban szeretnének oktatni, kutatni, vagy továbbtanulni.

 

Pályázni bármely tudományterületen és művészeti ágban lehet.

További információ: http://www.fulbright.hu

Pályázat beadási határidő:

posztgraduális hallgatóknak: 2018. május 22.

oktatóknak és kutatóknak: 2018. október 10.

 

A Bizottság tájékoztató előadást tart az ösztöndíjakról és a pályázás folyamatáról Szegeden:

2018. április 6-án, pénteken 10:00 órakor

Helyszín: Szegedi Tudományegyetem

SZTE Központi Épület fszt. 5-ös számú terme

6720 Szeged, Dugonics tér 13.

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

Kovacs_Laszlo_gyertya

A SZTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika munkatársai szomorúan és mély fájdalommal értesültek arról, hogy a Klinika volt tanszékvezető egyetemi tanára 2022.08.09-én, 88 éves korában elhunyt. A professzor urat a Kar saját halottjának tekinti. Emlékét tisztelettel és alázattal megőrizzük!

Szukseges_Tennivalok_Elsosoknek

Gratulálunk sikeres felvételijéhez és üdvözöljük a Szegedi Tudományegyetem hallgatói körében! A felvételről szóló döntés a 2022/23. tanév I. félévére szól, a hallgatói jogviszonya pedig a beiratkozással jön létre. Ennek megszerzéséhez nyújtanak segítséget a tájékoztató következő oldalain olvasható lépések.