Korányi Frigyes Tudományos Fórum

A Korányi Frigyes Szakkollégium 2018 tavaszán immáron 23. alkalommal rendezi meg nagyszabású éves szakmai találkozóját, a Korányi Frigyes Tudományos Fórumot. A konferencia alapvető célja, hogy közös rendezvény keretében biztosítson előadási lehetőséget a tudományos diákköri munkában részt vállaló orvos-, fogorvos- és gyógyszerészhallgatók számára.

 

Jelen levélben invitáljuk Önöket mint aktív résztvevőket a Fórum magyar nyelvű tagozatára, amely 2018. április 12-13-án a Semmelweis Egyetem Korányi Frigyes Szakkollégiumában kerül megrendezésre. Kutatási eredményeik bemutatása a 11 meghirdetett szekció egyikében lehetséges hagyományos diavetítés vagy interaktív poszterprezentáció formájában (ennek részletei a felhívásban találhatók meg).

 

Az absztraktok beadásának határideje: 2018. február 16.

Minden információt megtalálnak a honapunkon:

http://semmelweis.hu/szakkollegium/tudomany/konferenciank/

 

Várjuk megtisztelő jelentkezésüket!

 

Korányi Frigyes Szakkollégium

Semmelweis Egyetem

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

Kovacs_Laszlo_gyertya

A SZTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika munkatársai szomorúan és mély fájdalommal értesültek arról, hogy a Klinika volt tanszékvezető egyetemi tanára 2022.08.09-én, 88 éves korában elhunyt. A professzor urat a Kar saját halottjának tekinti. Emlékét tisztelettel és alázattal megőrizzük!

Szukseges_Tennivalok_Elsosoknek

Gratulálunk sikeres felvételijéhez és üdvözöljük a Szegedi Tudományegyetem hallgatói körében! A felvételről szóló döntés a 2022/23. tanév I. félévére szól, a hallgatói jogviszonya pedig a beiratkozással jön létre. Ennek megszerzéséhez nyújtanak segítséget a tájékoztató következő oldalain olvasható lépések.