madarak

Diszlexia? Használd ki az erősségeid és fejlődj tovább!

Tanulási zavarral küzdő hallgatóként egyedülálló, tanulási hatékonyságot növelő és sikerélményt nyújtó tréningeken vehetsz részt. A tavaszi félévben szabadon választható kurzusként indulnak, kis létszámú csoportos gyakorlatok formájában.

Eszközös készségfejlesztő tréning (zsonglőrködés!)

Hatékony tanulás felsőfokon c. kurzus

"Építs versenyelőnyt a diszlexiából!" kurzus

Figyelem! A jelentkezéshez szükséges tudnivalókról tájékozódj a CooSpace-en!

Ehhez a kurzus felvétele után (1 nappal) keresd a CooSpace kurzus-feladatát! A feladat elvégzését követően a jelentkezéseket az Életvezetési Tanácsadó Központ hagyja jóvá.

 

Akkor is érdemes lehet jelezni a részvételi szándékodat, ha nincsen tanulási zavarról szakvéleményed, de úgy érzed, hasznodra válna a részvétel.
Kérdésekkel és további információkért az Egyetemi Életvezetési Tanácsadó Központ munkatársához fordulhatsz:

Nagy Katalin: szte.eselyiroda@gmail.com


A kurzusokról részletes tájékoztatás itt érhető el.


 

Segítség a nyelvtanulásban

 

A SZTE Idegennyelvi Kommunikációs Intézet a tanulási, így nyelvtanulási nehézségekkel is küzdő diszlexiás hallgatók számára speciális angol nyelvi kurzusokat indít folyamatosan.

A speciális kiscsoportos idegen nyelvi kurzusokat a Neptun Tanulmányi Rendszerben lehet felvenni.

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

Kovacs_Laszlo_gyertya

A SZTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika munkatársai szomorúan és mély fájdalommal értesültek arról, hogy a Klinika volt tanszékvezető egyetemi tanára 2022.08.09-én, 88 éves korában elhunyt. A professzor urat a Kar saját halottjának tekinti. Emlékét tisztelettel és alázattal megőrizzük!

Szukseges_Tennivalok_Elsosoknek

Gratulálunk sikeres felvételijéhez és üdvözöljük a Szegedi Tudományegyetem hallgatói körében! A felvételről szóló döntés a 2022/23. tanév I. félévére szól, a hallgatói jogviszonya pedig a beiratkozással jön létre. Ennek megszerzéséhez nyújtanak segítséget a tájékoztató következő oldalain olvasható lépések.