EU_biztos_zaszlo

Szegeden az EU egészségügyi és élelmiszerbiztonsági biztosa

2018. május 4-én "Citizen Dialogue"-ot tart a szegedi polgárok számára Vytenis Andiukaitis EU biztos az európai egészségügyi politikáról, az európai referenciahálózatról és az európai integráció jövőjéről.

Az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete, az SZTE Általános Orvostudományi Kara és a Europe Direct Szegedi Irodája 2018. május 4-én 13 órai kezdettel az MTA SZAB Székházban rendezi meg Vytenis Andiukaitis, az EU egészségügyi és élelmiszerbiztonsági biztosának "Citizen Dialogue" című találkozóját. A rendezvényt Prof. Dr. Bari Ferenc, az SZTE ÁOK dékánja nyitja meg.

A regisztráció 12,30-kor kezdődik a helyszínen.

Tisztelettel várunk minden érdeklődőt!

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

Kovacs_Laszlo_gyertya

A SZTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika munkatársai szomorúan és mély fájdalommal értesültek arról, hogy a Klinika volt tanszékvezető egyetemi tanára 2022.08.09-én, 88 éves korában elhunyt. A professzor urat a Kar saját halottjának tekinti. Emlékét tisztelettel és alázattal megőrizzük!

Szukseges_Tennivalok_Elsosoknek

Gratulálunk sikeres felvételijéhez és üdvözöljük a Szegedi Tudományegyetem hallgatói körében! A felvételről szóló döntés a 2022/23. tanév I. félévére szól, a hallgatói jogviszonya pedig a beiratkozással jön létre. Ennek megszerzéséhez nyújtanak segítséget a tájékoztató következő oldalain olvasható lépések.