ICE_kiemelt

7th International Cultural Evening 2018

2018. április 14-én a Szeged Városi Sportcsarnokban rendezték meg a 7. Nemzetközi Kulturális Estet az SZTE-n.

11 nemzet hallgatói mutatták be produkciójukat, melyek után joggal csattant fel viharos taps a színültig megtelt csarnokban.

A rendezvény rendkívül élvezetes és szemléletes módon mutatta be egyetemünk multikulturális közösségét és békés egymás mellett élését. A színpadi bemutatók után a sportcsarnok küzdőterén felsorakozott nemzeti standokon lehet belekóstolni a tradicionális nemzeti konyhák kulináris kínálatába.

Egyelőre csak néhány képpel szeretnénk felvillantani a hangulatot, a további képek és videos bemutatók a későbbiekben tekinthetők meg.


Képgaléria >>

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

Kovacs_Laszlo_gyertya

A SZTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika munkatársai szomorúan és mély fájdalommal értesültek arról, hogy a Klinika volt tanszékvezető egyetemi tanára 2022.08.09-én, 88 éves korában elhunyt. A professzor urat a Kar saját halottjának tekinti. Emlékét tisztelettel és alázattal megőrizzük!

Szukseges_Tennivalok_Elsosoknek

Gratulálunk sikeres felvételijéhez és üdvözöljük a Szegedi Tudományegyetem hallgatói körében! A felvételről szóló döntés a 2022/23. tanév I. félévére szól, a hallgatói jogviszonya pedig a beiratkozással jön létre. Ennek megszerzéséhez nyújtanak segítséget a tájékoztató következő oldalain olvasható lépések.