prezentacios_verseny

Szepes Borbála első helyezése az egyetemi prezentációs versenyen

Karunkat képviselő Szepes Borbála V. éves orvostanhallgató I. díjat nyert a 2017. május 4-én az IH Rendezvényközpontban megrendezett Összegyetemi „Prezentációs technikák” versenyen.

Előadásának címe a versenyen: „Az idő agyat ér” – Versenyfutás az idegsejtek túléléséért, míg a tudományos címe: “A terjedő depolarizációkra kóros hemodinamikai válaszok alakulnak ki idős, iszkémiás patkányagyban”. Témavezetője Dr. Farkas Eszter, az Orvosi Fizikai és Orvosi Informatikai Intézet egyetemi docense.

Eredményéhez gratulálunk!

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

Kovacs_Laszlo_gyertya

A SZTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika munkatársai szomorúan és mély fájdalommal értesültek arról, hogy a Klinika volt tanszékvezető egyetemi tanára 2022.08.09-én, 88 éves korában elhunyt. A professzor urat a Kar saját halottjának tekinti. Emlékét tisztelettel és alázattal megőrizzük!

Szukseges_Tennivalok_Elsosoknek

Gratulálunk sikeres felvételijéhez és üdvözöljük a Szegedi Tudományegyetem hallgatói körében! A felvételről szóló döntés a 2022/23. tanév I. félévére szól, a hallgatói jogviszonya pedig a beiratkozással jön létre. Ennek megszerzéséhez nyújtanak segítséget a tájékoztató következő oldalain olvasható lépések.