Best_of_Brussels

Dr. Molnár Zsolt professzor előadásai a „Best of Brussels” Konferencián

Molnár Zsolt professzor, az SZTE ÁOK AITI tanszékvezetője, a "Best of Brussels" konferencián vett részt, melyet Pune-ben, Indiában rendeztek, immáron 5. alkalommal július 7-9 között.

A konferencia arról nevezetes, hogy az intenzív terápiás szakma legnagyobb (több mint 6000 résztvevő), és legrangosabb, minden év márciusában megrendezett brüsszeli kongresszusának (International Symposium on Intensive and Emergency Medicine, ISICEM) több mint 200 előadójából választanak ki 11-et, akik elviszik a kongresszuson általuk előadott témák üzenetét az indiai kontinensre, ahol több mint ezer résztvevő hallgatta az előadásokat. Molnár professzor 5 témakörben adott elő, melyek vázát az intézet saját kutatási eredményei adták: "Crystalloids and colloids: both can be good and bad", "Hemodynamic management after cardiac arrest", "Early percutaneous tracheostomy: can still be life saving!", "How to estimate lung recruitment at the bedside?" és "Cytokine removal in septic shock" címmel."

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

DSC_0386_keskeny

Az SZTE Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar, a Fogorvostudományi Kar, a Gyógyszerésztudományi Kar és az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar 2022. november 16-18. között rendezte meg a helyi TDK Konferenciát.

DSC_0152

Minden idők legnépszerűbb, legsikeresebb TDK Estjét szervezték meg 2022. november 16-án este a Szent-Györgyi Oktatási Központban