hallg

Hallgatói elismerések átadása az ÁOK-n

SZ.H.
Dr. Hunor Székessy

On request of the Faculty of Medicine Dr. Hunor Székessy, has been granted the „Discipuli Pro Universitate” Award by the University Senate for his hard work and committment to the University’s public and student life, furthermore his academic achievements.

 
S.D.
Dr. Schulcz Domonkos

A magyar nyelvű képzésben tanulmányait befejezett Dr. Schulcz Domonkos több éves hallgatói közéleti szervező munkájának és tanulmányi eredményének elismeréséül a Kar javaslatára „Discipuli Pro Universitate” Díjban részesült, amelyet az Egyetem Szenátusa szavazatával megerősített.


Több éves hallgatói közéleti szervező munkájának és tanulmányi eredményének elismeréséül a Kar javaslatára „Dékáni Dicséret”-ben részesült Tóth Lilla

illetve a tanulmányait befejezett Dr. Südy Roberta és Dr. Kassai Miklós.


Tóth Lilla
Tóth Lilla
S.R
Dr. Südy Roberta
K.M.
Dr. Kassai Miklós


Hallgatók számára írt ki közös pályázatot az Astellas Pharma Kft. és az Általános Orvostudományi Kar, amelyben egy éve az alapkutatás területén tudományos diákköri munkát végző graduális, vagy az intézmény Doktori Iskoláiban alapkutatási témával foglalkozó PhD képzésben résztvevő hallgatók jelentkezhettek.

Az idei év díjazottjai: Dr. Fodor Gergely és Hawchar Fatime.

 

F.G.
Dr. Fodor Gergely
H.F.
Hawchar Fatime

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

DSC_0386_keskeny

Az SZTE Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar, a Fogorvostudományi Kar, a Gyógyszerésztudományi Kar és az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar 2022. november 16-18. között rendezte meg a helyi TDK Konferenciát.

DSC_0152

Minden idők legnépszerűbb, legsikeresebb TDK Estjét szervezték meg 2022. november 16-án este a Szent-Györgyi Oktatási Központban