szakmodszertan_nyertesek_
fotó: mta.hu

Dr. Burián Katalin nyert az MTA szakmódszertani pályázatán. Gratulálunk!

A Magyar Tudományos Akadémia szakmódszertani kutatócsoportok alapítására és működésének négyéves támogatására hirdetett meg pályázatot. Örömmel adunk hírt, hogy a Szakmódszertani Programtanács június 20-i ülésén támogatásra javasolta a Dr. Burián Katalin az SZTE ÁOK Orvosi Mikrobiológiai és Immunbiológiai Intézet vezetőjének a 2016. évi felhívásra benyújtott pályázatát.


"Burián Katalin, a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar Orvosi Mikrobiológiai és Immunbiológiai Intézet tanszékvezető egyetemi docense olyan mikrobiológiai gyakorlatokat és projekteket dolgoz ki, amelyek elősegítik a középiskolai biológiai ismeretek elmélyítését, elméleti és gyakorlati alkalmazását. A gyakorlatok célja, hogy kialakítsa általuk az új ismeretek önálló megszerzésének képességét, gyakorlati jártasságot biztosítson a laboratóriumi vizsgálatokban, megtanítsa értelmezni a kísérletek során kapott eredményeket, és tudatos kérdésfeltevésre ösztönözze a diákokat."

Forrás: mta.hu

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

DSC_0386_keskeny

Az SZTE Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar, a Fogorvostudományi Kar, a Gyógyszerésztudományi Kar és az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar 2022. november 16-18. között rendezte meg a helyi TDK Konferenciát.

DSC_0152

Minden idők legnépszerűbb, legsikeresebb TDK Estjét szervezték meg 2022. november 16-án este a Szent-Györgyi Oktatási Központban