fame2016

ÁOK-s különdíjak a FAMÉ 2016 konferencián

2016. június 1. és 4. között Pécsett tartották a Magyar Farmakológiai, Anatómus, Mikrocirkulációs és Élettani Társaságok Közös Tudományos Konferenciáját (FAMÉ 2016). A konferencián számos előadás hangzott el és mintegy 200 posztert állítottak ki.

Ibos_Katalin

A poszterszekcióban Ibos Katalinnak, az SZTE-ÁOK ötödéves orvostan-hallgatójának, aki a Kórélettani Intézet TDK-hallgatója, témavezetője Dr. Csabafi Krisztina, a „The effect of novel CRF1 receptor antagonist on mice behavior” c. poszterét a PTE Jubileumi poszter különdíjával ismerték el.


Továbbá Stumpf Csaba negyedéves orvostanhallgató „Kisspeptin hatása a dohányzó férfiak vérlemezke funkciójára” c. poszterét a Per-Form Hungária KFt. különdíjával jutalmazták. Témavezetője Dr. Lepránné Dr. Mezei Zsófia.


A konferencián való részvételt a Nemzeti Agykutatási Program támogatta (KTIA_13_NAP-A- III/8.).

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

DSC_0386_keskeny

Az SZTE Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar, a Fogorvostudományi Kar, a Gyógyszerésztudományi Kar és az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar 2022. november 16-18. között rendezte meg a helyi TDK Konferenciát.

DSC_0152

Minden idők legnépszerűbb, legsikeresebb TDK Estjét szervezték meg 2022. november 16-án este a Szent-Györgyi Oktatási Központban