medicina_top_dij

Kiváló Egyetem elismerést kapott a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kar

A díj odaítélésének indoklása szerint: "Az intézmény megújult infrastruktúrája, korszerűbbre cserélt gépparkja magas szolgáltatási és szakmai színvonalat biztosít."

Évről évre többen pályáznak a Medicina TOP évkönyvhöz kötődő kiválósági díjak elnyerésére. Az egészségügyi intézmények, vállalkozások, rezidensek körében a neves személyiségekből álló zsűri az idén tizenegy díjat ítélt meg az objektív minősítési rendszer alapján.

A Szegedi Tudományegyetem 2013. után immár másodszor kapott 2015. október 9-én ünnepélyes keretek között Kiváló Egyetem elismerést.

Az indoklás szerint az intézmény minőségirányítási rendszere a nagyszámú protokoll szabályozott működését teszi lehetővé. Az egynapos és sürgősségi rendszerben ellátott esetek magas száma korszerű belső betegutakra utal, gazdálkodása az egyetemek között konszolidáltnak tekinthető.

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

DSC_0386_keskeny

Az SZTE Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar, a Fogorvostudományi Kar, a Gyógyszerésztudományi Kar és az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar 2022. november 16-18. között rendezte meg a helyi TDK Konferenciát.

DSC_0152

Minden idők legnépszerűbb, legsikeresebb TDK Estjét szervezték meg 2022. november 16-án este a Szent-Györgyi Oktatási Központban