Sikeres MAB-akkreditáció


Lezárult az orvosképzés akkreditációja

A Magyar Felsőoktatási Akkreditációs Bizottság (MAB) elnöke értesítette az SZTE rektorát, hogy a 2013/2014-es tanévben lezajlott párhuzamos programakkreditációs eljárás eredményeként a Szegedi Tudományegyetemen folyó általános orvos osztatlan mesterképzést akkreditálja. A szak akkreditációja a feltételeknek való folyamatos megfelelés esetén, a magyar és angol nyelvű képzésre 2019. december 31-ig hatályos, egy 2016. december 31-ig lefolytatandó, a klinikai képzés körülményeinek alakulására vonatkozó monitorvizsgálattal. A bizottság vonatkozó határozatai elérhetők a www.mab.hu honlapon, a Határozatok – Párhuzamos programakkreditáció menüpontban.

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

Kovacs_Laszlo_gyertya

A SZTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika munkatársai szomorúan és mély fájdalommal értesültek arról, hogy a Klinika volt tanszékvezető egyetemi tanára 2022.08.09-én, 88 éves korában elhunyt. A professzor urat a Kar saját halottjának tekinti. Emlékét tisztelettel és alázattal megőrizzük!

Szukseges_Tennivalok_Elsosoknek

Gratulálunk sikeres felvételijéhez és üdvözöljük a Szegedi Tudományegyetem hallgatói körében! A felvételről szóló döntés a 2022/23. tanév I. félévére szól, a hallgatói jogviszonya pedig a beiratkozással jön létre. Ennek megszerzéséhez nyújtanak segítséget a tájékoztató következő oldalain olvasható lépések.