EEB tábor 2015

Egyetemi Előkészítő Tábor az SZTE ÁOK HÖK szervezésében

A hagyományos előkészítő tábort április első hetében rendezik meg.

Az SZTE Általános Orvostudományi, Fogorvostudományi vagy Gyógyszerésztudományi karok valamelyikén Szegeden továbbtanulni szándékozó, illetve felsőfokú tanulmányaikhoz biológiából, kémiából vagy fizikából emelt szintű érettségire készülő felvételizőket várnak a szervezők. A tábort Szegeden a középiskolai tavaszi szünet alatt, 2015. április 1-5. között tartják.

Az intenzív, négy napos, emelt szintű érettségi orientált oktatás mellett a résztvevők megismerkedhetnek Szeged város nevezetességeivel, az egyetemi épületekkel, illetve az egyetemista élettel. Az oktatást neves, elismert oktatók napi négy órában biológiából illetve négy órában fizikából és kémiából tartják.

A jelentkezők számára az SZTE ÁOK Hallgatói Önkormányzata szállást és étkezést biztosít.

További információ(facebook) >>
E-mail (eebtabor.szote@gmail.com) >>

Pécsi Bálint: +36-30/652-3193
Südy Roberta: +36-30/218-6848

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

DSC_0386_keskeny

Az SZTE Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar, a Fogorvostudományi Kar, a Gyógyszerésztudományi Kar és az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar 2022. november 16-18. között rendezte meg a helyi TDK Konferenciát.

DSC_0152

Minden idők legnépszerűbb, legsikeresebb TDK Estjét szervezték meg 2022. november 16-án este a Szent-Györgyi Oktatási Központban