IMI-CEE működő projektek információs napja Prágában

Az Európai Gyógyszergyártók és Egyesületek Szövetsége (EFPIA) együttműködve a cseh Innovatív Gyógyszergyártók Egyesületével (AIFP) projekt információs napot szerveznek

Az IMI (Innovative Medicines Initiative), mint az EFPIA (Európai Gyógyszeripari Szövetségek Federációja) és az Európai Bizottság közös kezdeményezése pénzügyi befektetési lehetőséget ad olyan, az egészségügyi innováció és az egészségügyi innováció eredményeihez történő hozzáférést javító programoknak, amelyek egy adott területen szignifikánsan javítják az adott térség/ország versenyképességét vagy program hatékonyságát.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy részvételi szándékát április 17-ig jelezze a rendezvény meghívóján feltüntetett elérhetőségen.

A rendezvény meghívója (PDF) >>

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

DSC_0386_keskeny

Az SZTE Szent-Györgyi Albert Orvostudományi Kar, a Fogorvostudományi Kar, a Gyógyszerésztudományi Kar és az Egészségtudományi és Szociális Képzési Kar 2022. november 16-18. között rendezte meg a helyi TDK Konferenciát.

DSC_0152

Minden idők legnépszerűbb, legsikeresebb TDK Estjét szervezték meg 2022. november 16-án este a Szent-Györgyi Oktatási Központban