PAMOK
fotó: http://www.petz.gyor.hu/

Petz Aladár Megyei Oktató Kórház a "Közalkalmazottak jogállásáról szóló"1992. évi XXXIII. törvény 20/A. § alapján pályázatot hirdet rezidens munkakör betöltésére

A közalkalmazotti jogviszony időtartama:

határozott idejű ÁEEK által meghatározott időtartamig tartó közalkalmazotti jogviszony


Foglalkoztatás jellege:

teljes munkaidő


A munkavégzés helye:

Győr-Moson-Sopron megye, 9024 Győr, Vasvári P. utca 2-4.


A munkakörbe tartozó, illetve a vezetői megbízással járó lényeges feladatok:

Általános orvosi feladatok ellátása a szakképzési tervben foglaltaknak megfelelően. A jelentkezéseket az alábbi szakterületekre várjuk. Aneszteziológia és intenzív terápia * Belgyógyászat * Csecsemő- és gyermekgyógyászat (a házi gyermekorvosi ellátás biztosítása érdekében) * Fül-orr-gégegyógyászat * Arc-állcsont szájsebészet * Klinikai onkológia * Fizikális medicina és rehabilitációs orvoslás * Gyermeksebészet * Ortopédia-traumatológia * Radiológia * Sebészet * Hematológia * Orvosi laboratóriumi diagnosztika * Mellkassebészet * Nukleáris medicina. A megpályázni kívánt szakterületet kérjük a borítékon feltüntetni. A kinevezés határozott időre szól, 3 hónapos próbaidővel.


A részletes pályázati kiírás ide kattintva letölthető (pdf) >>





Kövess minket



YouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

TandFOA

A Szegedi Tudományegyetem szerzői ingyenesen publikálhatnak nyílt hozzáférésű cikkeket a Taylor & Francis kiadó folyóirataiban. Az előfizetői megállapodásnak köszönhetően az orvos és egészségügyi területen kutatók mellett a bölcsészet- és társadalomtudománnyal foglalkozó SZTE-s szakemberek nemzetközi láthatósága is növekedhet.