Rendezvénynaptár

Rendezvénynaptár RSS
Tizenhét év kardiológia tudományos ülés
Időpont:2019. december 12.15:00 - 17:30
Helyszín:MTA SZAB Székháza I. em. Díszterem 6720 Szeged, Somogyi u. 7.
15:00 - Ünnepélyes köszöntő: Prof. Dr. Lázár György dékán TUDOMÁNYOS PROGRAM 1. Dr. Sepp Róbert Örökletes kardiológiai kórképek klinikai és genetikai vizsgálata 2. Dr. Nemes Attila A 3D echokardiográfia múltja, jelene és jövője 3. Dr. Sághy László Klinikai elektrofiziológia Szegeden 4. Dr. Thury Attila Invazív kardiológia múltja és helyzete Szegeden 5. Dr. Bogáts Gábor A szívsebészet helyzete és lehetőségei Szegeden 6. Dr. Borbényi Zita Szemléletváltás a lymphoproliferatív betegségek kezelésében. A siker kulcsa: a célzott terápia

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

dr_szarvas_ferenc_nekrologhoz

Dr. Szarvas Ferenc, a SZTE ÁOK I. Belgyógyászati Klinika professzor emeritusa 2020. június 30-án csendesen viselt betegségében végleg elszenderült. Emlékét tisztelettel megőrizzük!

tombacz_dora_Lendulet

Hogyan lehetne hatékonyabbá tenni az egészségmegőrző diétás stratégiákat? Többek között erre a kérdésre is keresi a választ az SZTE Általános Orvostudományi Kar biológus adjunktusa: Tombácz Dóra évi 40 millió forint támogatással folytathatja a diéta és a sport kapcsolatával foglalkozó kutatásait.