2022.03.11.

Ütemezett karbantartások

 

Felhívjuk olvasóink figyelmét, hogy 2022. március 16-án, szerdán, könyvtárunk munkatársai az SZTE Publicatio Repozitóriumon esedékes karbantartási munkálatokat fognak végezni. Emiatt átmenetileg nem lesz lehetőség a repozitóriumban való keresésre, a tartalmak megtekintésére valamint az MTMT-n keresztüli repozitóriumi feltöltésekre.

 

2022. február 22-től a munkálatok ütemezetten zajlanak az egyes repozitóriumokon, amelyek elérésében ennek következtében átmeneti, rövid időtartamú kiesések tapasztalhatók. A teljes művelet befejezésének tervezett időpontja: 2022. március 25.

 

Az okozott kellemetlenségekért elnézést kérünk. Szíves megértésüket köszönjük!

Hírek

 Hírek RSS

2023_NTA_nyari_tabor

Csernyák Milán és Fodor Virág, a Nemzeti Tudósképző Akadémia középiskolás diákjai, 2023. július 9-14. között egy hetet töltöttek Karunkon, hogy megismerkedjenek a gyógyszerkutatás különböző területeivel. Az orvosbiológia kutatások iránt érdeklődő 11. és 12. osztályos diákoknak megrendezett Ifjú Kutatók Nyári Táborának 16 résztvevője párosával beosztva különböző helyszíneken kapcsolódhatott be egy-egy kutatócsoport munkájába. A GYTK-ra érkező két diák nem csupán egy laboratóriumban dolgozhatott, hanem a GYTK mind a hat intézetébe ellátogathatott. Az alábbiakban olvashatják a nálunk eltöltött egy hétről szóló beszámolójukat.