Palyazat_keskeny

Belső kutatói pályázati felhívás

Az SZTE IKIKK Gyógyszerkutatás Kutatóintézet pályázatot hirdet az SZTE alkalmazásában álló fiatal kutatók számára az intézet tématerületéhez illeszkedően (gyógyszertudományok, farmakológia, biokémia és kémiai biológia)

A felhívás célja olyan tehetséges fiatal kutatók ígéretes kutatási tevékenységének kiegészítő támogatása, akik saját, önálló felfedező kutatási témájukat kívánják elindítani/fejleszteni, és önálló kutatócsoportot kívánnak létrehozni. A pályázatot 40 év alattiak nyújthatják be, akik PhD-jukat 2010 jan. 1. után szerezték meg. A támogatás összege 3 MFt, a teljes keret 9 MFt.

A pályázat tartalma:

1. Mellékelt adatlap >>>

2. MTMT linket

3. Egy éves kutatási terv. Terjedelem min 5000 max 10000 karakter szóközökkel, max 2 ábra. A kutatási tervben fejtse ki, hogy a téma mennyiben új az SZTE-n eddig futó kutatásokhoz képest, és hogyan járul hozzá a pályázó önálló csoportjának megalapozásához/fejlesztéséhez. Fejtse ki, hogy a munka miképpen járul hozzá egy olyan közlemény publikálásához, ahol a támogatott kutató levelező szerző.

 

A pályázatot PDF formátumban a szatmari.istvan@pharm.u-szeged.hu email címre küldjék.

Benyújtási határidő: 2020. október. 1.

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

unkp_a_jovo_te_vagy

A 2021/2022. tanévi Új Nemzeti Kiválóság Program pályázati kiírásait 2021. április 19-én jelentették meg a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal, valamint az ÚNKP hivatalos honlapján.

szte_100_fb_esemeny_borito_

A tavalyi évhez hasonlóan idén is megrendezésre kerül az SZTE Mozdulj!, amelynek főszervezői az SZTE Sportközpont/SZTE Sportiroda. A centenáriumi tanévhez kapcsolódva a versenykiírás az SZTE 100 elnevezést kapta. Csatlakozzatok!