Hideghety-Sepp_-_Paulik

Egyetemi tanári kinevezések Karunkon

Egyetemi tanári kinevezést kapott 2020. szeptember 1-től: Prof. Dr. Hideghéty Katalin (Onkoterápiás Klinika), Prof. Dr. Sepp Róbert (Belgyógyászati Klinika) és Prof. Dr. Paulik Edit (Népegészségtani Intézet). Gratulálunk!

Áder János köztársasági elnök az innovációért és technológiáért felelős miniszternek a fenntartóval egyetértésben tett javaslatára 2020. szeptember 1. napjával egyetemi tanárrá nevezte ki Karunkról:

Dr. Hideghéty Katalint, az SZTE ÁOK Onkoterápiás Klinikáról, Dr. Sepp Róbertet, az SZTE ÁOK Belgyógyászati Klinikáról és Dr. Paulik Editet az SZTE ÁOK Népegészségtani Intézetből.

Az érintettek az egyetemi tanári kinevezés okiratát 2020. november 6-án a Pesti Vigadóban vehették át Prof. Dr. Bódis József felsőoktatásért, szakképzésért és innovációért felelős államtitkártól.

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

IMG_2630

Közzétette 2021-es felsőoktatási rangsorát a Figyelő. Az intézményi abszolút rangsorban az SZTE a legjobb vidéki egyetem, miközben a képzésterületi listán az első helyen áll az SZTE Általános Orvostudományi Kar.

Screenshot_2020-11-24_Scientific_Reports

A sclerosis multiplex, és a ritka betegségnek számító Guillain-Barré-szindróma kórlefolyásának követését és megbízhatóbb prognózisát is segítheti az SZTE Neurológiai Klinika és az SZBK Lipidomikai Csoport közös transzlációs kutatása, melynek eredményeiről a rangos Scientific Reports tudományos folyóiratban számoltak be.