Honlapra

Az ÁOK lett az SZTE legsportosabb kara

Az ÁOK nyerte el az SZTE legsportosabb kara címet! Az SZTE Alma Materében ünnepélyes keretek között vette át Prof. Dr. Lázár György dékán a megtisztelő címet Prof. Dr. Görög Mártától.

Zelei Bernadett lett az SZTE ÁOK II. Belgyógyászati Klinika és Kardiológiai Központ Szívsebészeti Osztály munkatársnője az SZTE-s női dolgozó kategória győztese, egyben az egész verseny legeredményesebb kilométer gyűjtője (2014 km!!!). Révész Gábor, az ÁOK Kari Kollégiumok, Oktatási Épületek és Sportlétesítmények igazgatója a Legsportosabb férfi dolgozó kategóriában lett I. helyezett és egyben A legtöbbet kerékpározott versenyző (1796 km!) címet is elnyerte. Gratulálunk!

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

dr_szarvas_ferenc_nekrologhoz

Dr. Szarvas Ferenc, a SZTE ÁOK I. Belgyógyászati Klinika professzor emeritusa 2020. június 30-án csendesen viselt betegségében végleg elszenderült. Emlékét tisztelettel megőrizzük!

tombacz_dora_Lendulet

Hogyan lehetne hatékonyabbá tenni az egészségmegőrző diétás stratégiákat? Többek között erre a kérdésre is keresi a választ az SZTE Általános Orvostudományi Kar biológus adjunktusa: Tombácz Dóra évi 40 millió forint támogatással folytathatja a diéta és a sport kapcsolatával foglalkozó kutatásait.