Honlapra

Az ÁOK lett az SZTE legsportosabb kara

Az ÁOK nyerte el az SZTE legsportosabb kara címet! Az SZTE Alma Materében ünnepélyes keretek között vette át Prof. Dr. Lázár György dékán a megtisztelő címet Prof. Dr. Görög Mártától.

Zelei Bernadett lett az SZTE ÁOK II. Belgyógyászati Klinika és Kardiológiai Központ Szívsebészeti Osztály munkatársnője az SZTE-s női dolgozó kategória győztese, egyben az egész verseny legeredményesebb kilométer gyűjtője (2014 km!!!). Révész Gábor, az ÁOK Kari Kollégiumok, Oktatási Épületek és Sportlétesítmények igazgatója a Legsportosabb férfi dolgozó kategóriában lett I. helyezett és egyben A legtöbbet kerékpározott versenyző (1796 km!) címet is elnyerte. Gratulálunk!

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

Erasmus_

Erasmus+ pótpályázati felhívás az SZTE ÁOK graduális és PhD hallgatói számára a 2020/2021-as tanév 2. félévére tanulmányi, szakmai gyakorlat támogatására szóló, ill. kombinált ösztöndíjra. Pályázat beadási határideje: 2020. szeptember 23.

Toreki_Annamaria

Az SZTE SZAKK Sürgősségi Betegellátó Osztályának (SBO) szakpszichológusa, Dr. Töreki Annamária egyetemi adjunktus bekerült a Nők Magyarországért Díj 5 jelöltje közé, akik közül közönségszavazással döntik el a nyertest. Szavazzanak rá!