3D_print

Oktatók oktatása - 3D nyomtatás az orvostudományban

Az SZTE ÁOK-TTIK Orvosi Fizikai és Orvosi Informatikai Intézet 2020. január 29-30-án (szerda-csütörtök) 13:00-16:30 óra között a 3D nyomtatás elméletével és orvosi-élettudományi alkalmazásaival kapcsolatos bevezető előadás-sorozatot rendez a 3D nyomtatási központ közelgő megnyitásának előkészítéseként.

Az EFOP-3.4.3-16-2016-00014 azonosítószámú pályázat keretében megvalósuló képzés előadásai az Általános Orvostudományi Kar és Fogorvostudományi Kar oktatói, kutatói és klinikai orvosai mellett, a Természettudományi és Informatikai Kar és a Mérnöki Kar oktatói, kutatói, valamint a PhD-hallgatók érdeklődésére is számot tarthatnak.

A részvétel ingyenes, azonban a korlátozott befogadóképesség (max. 30 fő) miatt regisztrációhoz kötött. Kérjük, részvételi szándékukat a bucsuhazy.zsofia@med.u-szeged.hu címen szíveskedjenek jelezni legkésőbb 2020. január 27-ig.


A meghívót és a részletes programot ide kattintva tölthetik le >>>


foto: geodesignengenius.com

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

nyito_egyetemi_tajekoztato1

Az SZTE vezetői videóban tájékoztatták az egyetem polgárait a koronavírus okozta fertőzés terjedésének megelőzése érdekében tett intézkedésekről. Prof. Dr. Gellén Klára oktatási rektorhelyettes a távoktatással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, Prof. Dr. Lengyel Csaba elnök a Klinikai Központot érintő változásokat ismertette. Dr. Fendler Judit kancellár a munkavállalókra vonatkozó intézkedésekről tájékoztatott. Az elhangzottakat írásban foglaljuk össze.

online_kerdoiv

Országos epidemiológiai előrejelzési rendszert fejleszt a Szegedi Tudományegyetem több hazai felsőoktatási intézmény és kutatócsoport bevonásával. A pontos fertőzésterjedési modellezéshez a járvány kitörése előtti és utáni kapcsolati és utazási szokásokról gyűjtenek adatokat. A kutatást egy online kérdőív néhány percig tartó kitöltésével bárki segítheti.