3D_print

Oktatók oktatása - 3D nyomtatás az orvostudományban

Az SZTE ÁOK-TTIK Orvosi Fizikai és Orvosi Informatikai Intézet 2020. január 29-30-án (szerda-csütörtök) 13:00-16:30 óra között a 3D nyomtatás elméletével és orvosi-élettudományi alkalmazásaival kapcsolatos bevezető előadás-sorozatot rendez a 3D nyomtatási központ közelgő megnyitásának előkészítéseként.

Az EFOP-3.4.3-16-2016-00014 azonosítószámú pályázat keretében megvalósuló képzés előadásai az Általános Orvostudományi Kar és Fogorvostudományi Kar oktatói, kutatói és klinikai orvosai mellett, a Természettudományi és Informatikai Kar és a Mérnöki Kar oktatói, kutatói, valamint a PhD-hallgatók érdeklődésére is számot tarthatnak.

A részvétel ingyenes, azonban a korlátozott befogadóképesség (max. 30 fő) miatt regisztrációhoz kötött. Kérjük, részvételi szándékukat a bucsuhazy.zsofia@med.u-szeged.hu címen szíveskedjenek jelezni legkésőbb 2020. január 27-ig.


A meghívót és a részletes programot ide kattintva tölthetik le >>>


foto: geodesignengenius.com

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

lengyel_csaba

Sok esetben a koronavírus helyzet pozitív oldalát is látta Prof. dr. Lengyel Csaba, az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ elnöke, akivel a Semmelweis-nap apropóján arról is beszélgettünk, hogy az elmúlt időszakban a rendkívüli sok munka milyen és mennyi szakmai értéket hozott felszínre. Emellett az új klinikai fejlesztések közül kiemelte az Infektológiai Klinika és Oktatóközpont építését, valamint az új belgyógyászati profil integrációjának fontosságát.

papp_benjamin_nyito

Az Év SCIndikátora, mert a Bőrünkből eredő terror című előadásával megnyerte a tudományos témát közérthetően bemutató ifjú kutatók vetélkedését dr. Papp Benjamin. Az SZTE Általános Orvostudományi Kar PhD-hallgatóját a rákos sejtekről és az immunterápiáról, az ismeretterjesztés fokozatairól és a példaképekről is kérdeztük.