Fulbright_Hungary

Tanulj az Egyesült Államokban!

Az Amerikai Egyesült Államokba szóló hallgatói, kutatói ösztöndíj-lehetőségeiről tart tájékoztatást a Fulbright Bizottság. Bármelyik amerikai egyetemre, bármilyen tudományágban pályázható ösztöndíjak - tanulj akár már 2021-ben az USA-ban!

A kulturális tapasztalatszerzés mellett a Fulbright ösztöndíjak kiemelkedő szakmai fejlődés lehetőségét nyújtják bármely tudományterületen és művészeti ágban. Az előadáson szó lesz a kiemelt, amerikai egyetemekkel közös finanszírozású posztgraduális ösztöndíjakról, a jelentkezés részleteiről és korábbi szegedi fulbrightosok tapasztalatairól.


Az előadás időpontja: 2020. március 4., szerda, 14:00–15:00


Helyszíne: SZTE Rektori Hivatal 5. terem (6720 Szeged, Dugonics tér 13.)

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

nyito_egyetemi_tajekoztato1

Az SZTE vezetői videóban tájékoztatták az egyetem polgárait a koronavírus okozta fertőzés terjedésének megelőzése érdekében tett intézkedésekről. Prof. Dr. Gellén Klára oktatási rektorhelyettes a távoktatással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, Prof. Dr. Lengyel Csaba elnök a Klinikai Központot érintő változásokat ismertette. Dr. Fendler Judit kancellár a munkavállalókra vonatkozó intézkedésekről tájékoztatott. Az elhangzottakat írásban foglaljuk össze.

online_kerdoiv

Országos epidemiológiai előrejelzési rendszert fejleszt a Szegedi Tudományegyetem több hazai felsőoktatási intézmény és kutatócsoport bevonásával. A pontos fertőzésterjedési modellezéshez a járvány kitörése előtti és utáni kapcsolati és utazási szokásokról gyűjtenek adatokat. A kutatást egy online kérdőív néhány percig tartó kitöltésével bárki segítheti.