Fulbright_Hungary

Tanulj az Egyesült Államokban!

Az Amerikai Egyesült Államokba szóló hallgatói, kutatói ösztöndíj-lehetőségeiről tart tájékoztatást a Fulbright Bizottság. Bármelyik amerikai egyetemre, bármilyen tudományágban pályázható ösztöndíjak - tanulj akár már 2021-ben az USA-ban!

A kulturális tapasztalatszerzés mellett a Fulbright ösztöndíjak kiemelkedő szakmai fejlődés lehetőségét nyújtják bármely tudományterületen és művészeti ágban. Az előadáson szó lesz a kiemelt, amerikai egyetemekkel közös finanszírozású posztgraduális ösztöndíjakról, a jelentkezés részleteiről és korábbi szegedi fulbrightosok tapasztalatairól.


Az előadás időpontja: 2020. március 4., szerda, 14:00–15:00


Helyszíne: SZTE Rektori Hivatal 5. terem (6720 Szeged, Dugonics tér 13.)

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

dr_szarvas_ferenc_nekrologhoz

Dr. Szarvas Ferenc, a SZTE ÁOK I. Belgyógyászati Klinika professzor emeritusa 2020. június 30-án csendesen viselt betegségében végleg elszenderült. Emlékét tisztelettel megőrizzük!

tombacz_dora_Lendulet

Hogyan lehetne hatékonyabbá tenni az egészségmegőrző diétás stratégiákat? Többek között erre a kérdésre is keresi a választ az SZTE Általános Orvostudományi Kar biológus adjunktusa: Tombácz Dóra évi 40 millió forint támogatással folytathatja a diéta és a sport kapcsolatával foglalkozó kutatásait.