Ivanyi_es_Berenyi

Az Év Oktatója Elismerő oklevelét élő természettudományok tudományterületen Dr. Iványi Béla, az ÁOK Pathológiai Intézet egyetemi tanára, az Év Élettudományi Publikációja Díjat Dr. Berényi Antal, az ÁOK Élettani Intézet adjunktusa érdemelte ki

Gratulálunk!

A 2019-2020. tanév ünnepélyes nyitányát 2019. szeptember 7-én tartotta a szegedi universitas.

A Szegedi Tudományegyetem többféle módon ösztönzi az oktatói, kutatói, gyógyítói, tudományos és publikációs tevékenységet, az utánpótlás nevelésében nyújtott kiemelkedő teljesítményt. Ennek elismeréseként a Szegedi Tudományegyetem Szenátusa a 2019. tavaszi félévében új díjakat alapított, melyeket idén első ízben adtak át.





Kövess minket



YouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

dr_szarvas_ferenc_nekrologhoz

Dr. Szarvas Ferenc, a SZTE ÁOK I. Belgyógyászati Klinika professzor emeritusa 2020. június 30-án csendesen viselt betegségében végleg elszenderült. Emlékét tisztelettel megőrizzük!

tombacz_dora_Lendulet

Hogyan lehetne hatékonyabbá tenni az egészségmegőrző diétás stratégiákat? Többek között erre a kérdésre is keresi a választ az SZTE Általános Orvostudományi Kar biológus adjunktusa: Tombácz Dóra évi 40 millió forint támogatással folytathatja a diéta és a sport kapcsolatával foglalkozó kutatásait.