Ivanyi_es_Berenyi

Az Év Oktatója Elismerő oklevelét élő természettudományok tudományterületen Dr. Iványi Béla, az ÁOK Pathológiai Intézet egyetemi tanára, az Év Élettudományi Publikációja Díjat Dr. Berényi Antal, az ÁOK Élettani Intézet adjunktusa érdemelte ki

Gratulálunk!

A 2019-2020. tanév ünnepélyes nyitányát 2019. szeptember 7-én tartotta a szegedi universitas.

A Szegedi Tudományegyetem többféle módon ösztönzi az oktatói, kutatói, gyógyítói, tudományos és publikációs tevékenységet, az utánpótlás nevelésében nyújtott kiemelkedő teljesítményt. Ennek elismeréseként a Szegedi Tudományegyetem Szenátusa a 2019. tavaszi félévében új díjakat alapított, melyeket idén első ízben adtak át.

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

Szent-Gyorgyi_Albert_1893-1986

A Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara, a Richter Gedeon Nyrt. és a "Régió-10" Kft. szervezésében 2019. november 15-28. között kerül sor a XXVI. Szent-Györgyi Napok program sorozatra.

Kiss_Jozsef_Geza_Pro_Sanitate

Az egészségügyi ellátás érdekében kifejtett kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréseként Pro Sanitate-díjban részesült Prof. Dr. Kiss József Géza, az SZTE Általános Orvostudományi Kar Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinikájának tudományos tanácsadója. Gratulálunk!