Honlapra

Elkészült az ÁOK saját beruházásban épült új oktatási épülete

2019. augusztus 28-án megtörtént a Kossuth Lajos 35. szám alatt kialakított új ÁOK Oktatási Központ műszaki átadása

Örömteli hír, hogy elkészült a volt SZOTE óvoda helyén, a Kossuth Lajos sgt. 35. szám alatt (az Anatómiai Intézettel szemben) az SZTE ÁOK teljes egészében saját beruházásban finanszírozott új oktatási épülete.

Az akadálymentesített, liftes épületben egy 180 fős nagyelőadó és 10 szeminárium terem került kialakításra. A pincerészben kerékpárok elhelyezésére van lehetőség. A tervek szerint az épületben büfé is fog üzemelni.


DSC00609DSC00573

DSC00570DSC00637

DSC00583DSC00625

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

nyito_egyetemi_tajekoztato1

Az SZTE vezetői videóban tájékoztatták az egyetem polgárait a koronavírus okozta fertőzés terjedésének megelőzése érdekében tett intézkedésekről. Prof. Dr. Gellén Klára oktatási rektorhelyettes a távoktatással kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat, Prof. Dr. Lengyel Csaba elnök a Klinikai Központot érintő változásokat ismertette. Dr. Fendler Judit kancellár a munkavállalókra vonatkozó intézkedésekről tájékoztatott. Az elhangzottakat írásban foglaljuk össze.

online_kerdoiv

Országos epidemiológiai előrejelzési rendszert fejleszt a Szegedi Tudományegyetem több hazai felsőoktatási intézmény és kutatócsoport bevonásával. A pontos fertőzésterjedési modellezéshez a járvány kitörése előtti és utáni kapcsolati és utazási szokásokról gyűjtenek adatokat. A kutatást egy online kérdőív néhány percig tartó kitöltésével bárki segítheti.