biostatistics

Biostatisztika alapozó kurzus egyetemi oktatóknak, kutatóknak

Az Orvosi Fizikai és Orvosi Informatikai Intézet az SZTE ÁOK oktatói és kutatói számára alapozó Biostatisztika képzést szervez.

A 12 órás kurzus a kutatómunkához nyújt gyakorlati segítséget a leíró statisztikai módszerek, a legfontosabb hipotézisvizsgálatok, továbbá a korreláció- és regresszióanalízis áttekintésével. A gyakorlatorientált oktatás statisztikai szoftver használatával zajlik.

Az első 6 hetes kurzust az október 9. és november 20. közötti időszakra tervezik, szerdánként 16:45-18:15 között a Kis Oktatási Épület 12-es számítógépes tantermében.

A kurzusra az office.dmi@med.u-szeged.hu e-mail címen 2019. október 3-ig lehet jelentkezni. Az oktatásra a számítógépes teremkapacitás korlátai miatt maximum 20 főt tudnak fogadni, érkezési sorrendben. A képzés sikeres teljesítését oklevéllel ismerik el.

Igény szerint a későbbiekben hasonló képzéseket tervezünk, legközelebb várhatóan januárban.

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

Szent-Gyorgyi_Albert_1893-1986

A Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara, a Richter Gedeon Nyrt. és a "Régió-10" Kft. szervezésében 2019. november 15-28. között kerül sor a XXVI. Szent-Györgyi Napok program sorozatra.

Kiss_Jozsef_Geza_Pro_Sanitate

Az egészségügyi ellátás érdekében kifejtett kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréseként Pro Sanitate-díjban részesült Prof. Dr. Kiss József Géza, az SZTE Általános Orvostudományi Kar Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinikájának tudományos tanácsadója. Gratulálunk!