1170x430

Adjunktusi kinevezések karunkon

Ünnepélyes keretek között adták át 4 új adjunktusunk kinevezését a Dékáni Hivatalban

Örömünkre szolgál, hogy ismét ilyen ünnepélyes alkalom adódott Karunk életében, amikor fiatal kollégákat köszönthetünk, akik szakmai pályájukon előrelépnek, egy újabb mérföldkőhöz érnek. Ez nem csak az ő életükben egy jelentős állomás, hanem a Karnak, illetve Klinikájuknak, Intézetüknek is büszkeség, hiszen eddigi munkájuk elismerését is jelenti.


 

Egyetemi adjunktusi kinevezést kapott:

Dr. Belső Nóra 2004-ben végzett Karunkon, 2008-ban védte meg PhD értekezését, majd 2014-ben bőrgyógyászatból szakvizsgázott. Hamarosan immunológia és allergológia szakvizsgát fog szerezni. Hazai és nemzetközi tudományos társaságok tagja. A magyar és angol nyelvű oktatásban egyaránt részt vesz. – akadályoztatása miatt az ünnepségen nem tudott részt venni

Dr. Borda Bernadett 2008-ban fejezte be egyetemi tanulmányait Karunkon, 2011-ben szerzett PhD fokozatot, 2016 óta egyetemi tanársegéd. Sebészet és nefrológia szakvizsgával rendelkezik. A magyar és angol nyelvű oktatásban is részt vesz 2008 óta, szakdolgozat és TDK témavezető is. Impakt faktorainak száma 28,123. Több magyar és nemzetközi szakmai-tudományos társaság tagja, számos elismerést kapott tudományos tevékenységéért.

Dr. Kővári Bence 2011-ben szerezte általános orvosi diplomáját Karunkon. 2011 óta a Pathológiai Intézet munkatársa, 2016-ban lett szakorvos, 2017 óta egyetemi tanársegéd. PhD fokozatát 2016-ban szerezte meg. Tagja a Magyar Patológusok Társaságának és a Magyar Szenológiai Társaságnak is. Hazai és nemzetközi szakmai rendezvényeknek aktív résztvevője és szervezője. PhD és TDK témavezetőként is tevékenykedik. Közleményeinek összesített impakt faktora 31,4.

Dr. Manczinger Máté 2010-ben szerezte meg diplomáját az SZTE Általános Orvostudományi Karán, 2016-ban védte meg PhD értekezését, majd ugyanebben az évben bőrgyógyászat szakvizsgát tett és egyetemi tanársegédi kinevezést kapott. Ezután saját kutatócsoportot alapított, melyekben PhD és TDK témavezetőként is tevékenykedik. A magyar és angol nyelvű képzésben is részt vesz oktatóként, számos szakmai díj birtokosa. Impakt faktorainak száma 44,393.

 

Mindannyiuknak szeretnénk gratulálni, jövőbeni munkájukhoz további sok sikert és jó egészséget kívánni!

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

1170x430

2020. január 14-én a Dékáni Hivatal Tanácstermében tudományos munkatársi, tanársegédi és adjunktusi kinevezésekre került sor. Gratulálunk újonnan kinevezettjeinknek!

innovacios_dij_1170x431_2020

Idén is meghirdették az SZTE Innovációs Díj Pályázatot. A pályamunkákat 2020. március 31. éjfélig várja az SZTE Kutatás-fejlesztési és Innovációs Igazgatóság