1170x430

Richter Tudós Klub Szeged 2019

A XXI. század mentális csapdái a tudományban és a hivatás terén címmel 2019. november 27-én, szerdán 16 órai kezdettel a Szent-Györgyi Oktatási Központban Richter Tudós Klub rendezvényt tartunk Tisztelettel várjuk az érdeklődőket!

A Richter Gedeon Nyrt. 2004 óta rendezi meg a hazai orvosi egyetemeken nagy érdeklődésnek örvendő Richter Tudós Klub sorozatát. Az előadások célja az, hogy az orvosi, gyógyszerészeti tudományos élet aktuális témáit az adott területek elismert szakemberei a résztvevőkkel megismertessék.

A Richter Tudós Klubot kiemelten ajánljuk az egyetemi hallgatók, a rezidensképzésben résztvevők, valamint a fiatal gyakorló orvosok, családorvosok és gyógyszerészek figyelmébe, továbbá minden érdeklődőt szeretettel várunk, aki szakmai ismereteit bővíteni kívánja, illetve tájékozódni szeretne a tudományos élet aktuális kérdéseiről.

tudosklub_szoro_A5_2019_szeged1

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

dr_szarvas_ferenc_nekrologhoz

Dr. Szarvas Ferenc, a SZTE ÁOK I. Belgyógyászati Klinika professzor emeritusa 2020. június 30-án csendesen viselt betegségében végleg elszenderült. Emlékét tisztelettel megőrizzük!

tombacz_dora_Lendulet

Hogyan lehetne hatékonyabbá tenni az egészségmegőrző diétás stratégiákat? Többek között erre a kérdésre is keresi a választ az SZTE Általános Orvostudományi Kar biológus adjunktusa: Tombácz Dóra évi 40 millió forint támogatással folytathatja a diéta és a sport kapcsolatával foglalkozó kutatásait.