HEK

I. Hatékony Egészségfejlesztési Konferencia

Dr. Áder János köztársasági elnök úr fővédnöksége és Dr. Horváth Ildikó államtitkár asszony védnöksége alatt 2019. november 29-30-án I. Hatékony Egészségfejlesztési Konferencia címmel rendezvényt szervez a Semmelweis Egészségfejlesztési Központ a Semmelweis Egyetem Elméleti Orvostudományi Központban

A rendezvény célja, hogy kézzelfogható módon, gyakorlati oldalról közelítsünk az egészségfejlesztéshez. A fókuszban a személyesség, az egészséghez való személyes és felelősségteljes közelítés áll. Ennek jegyében hívunk diákokat, egyetemi hallgatókat hackathonra, civil szervezeteket Egészségfejlesztési Civil Expora, szakembereket és érdeklődőket szakmai szimpóziumra és műhelymunkára, az orvos- és egészségtudományi egyetemek vezetőit egyeztetésre a népegészségtan oktatás aktuális kérdésköreinek megvitatására, hogy közösen tárjuk fel és mutassuk be azokat az újdonságokat, jó gyakorlatokat, ismereteket, amelyek segítségével a saját és közösségünk egészségét fejleszthetjük, tehetjük jobbá. A konferencia szerves részét képezik továbbá az Emberi Erőforrások Minisztériuma és az Egészségügyi Világszervezet (WHO) Partneri Együttműködés testületeinek ülése, valamint a 60 éves Egészségfejlesztés folyóirat jubileumi rendezvénye is.

 

A konferencián való részvétel ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött, amely a visszaigazoló üzenet megérkezése után válik érvényessé.

 

Kérjük, hogy tarts velünk a konferencián akár workshoperként, akár hackathonistaként, akár egészségfejlesztő civil szervezet képviselőjeként!

 

További részletek, illetve regisztráció a konferencia honlapján:

http://semmelweis.hu/egeszsegfejlesztes/konferencia/

vagy Facebook oldalán:

https://www.facebook.com/events/548860942553108/

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

nyito2

A Szegedi Tudományegyetemen újonnan kialakított, 22 világszínvonalú mikroszkóppal és szimulációs eszközökkel felszerelt Mikrosebészeti Oktató Központ lehetővé teszi, hogy a medikusok az orvosi beavatkozásokat biztonságos körülmények között gyakorolhassák.

Honlapra

A XXI. század mentális csapdái a tudományban és a hivatás terén” címmel 2019. november 27-én, az ÁOK Szent-Györgyi Oktatási Központban Richter Tudós Klub rendezvényt tartottunk.