Piffko

Piffkó József professzor Markusovszky-emlékplakettet kapott

A szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórház Markusovszky-emlékplakettjét dr.dr. Piffkó József professzor kapta. Gratulálunk!

A szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórház minden évben megemlékezik névadójáról, Markusovszky Lajosról. Ezen emlékünnepség keretében került sor a Markusovszky-emlékplakett átadására, melyet hagyományosan egy hazai vagy külföldi vezető orvos, együttműködő partner részére ítél oda a Tudományos Bizottság. Idén az elismerést dr. dr. Piffkó József a SZTE Arc-Állcsont- és Szájsebészeti Klinika tanszékvezető professzora kapta meg, aki szoros kapcsolatban áll Lóderer Zoltán osztályvezető főorvos úrral, és a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház Sebészeti és Szájsebészeti Osztályával.

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

kiemelt_FOG-alapkoletetel

Több mint 1 milliárd forint kormányzati támogatásból újul meg a szegedi Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinika. Az új épületszárnyban nyugat-európai színvonalú ambulancia, modern műtők és kétágyas kórtermek kapnak helyet. A kivitelezési munkálatokat a magyarországi építési piac egyik meghatározó társasága, a szegedi KÉSZ Építő és Szerelő Zrt. végzi. Az új szárny alapkövét június 11-én helyezték el a klinika mögötti területen.

Latos_Melinda

Dr. Látos Melinda, az SZTE ÁOK Sebészeti Klinika munkatársa kapta "Az év fiatal tehetséges kutatója" címet, egyben ő tartotta idén a Magyar Pszichológiai Társaság XXVIII. Nagygyűlésén a Kulcsár Zsuzsanna emlékelőadást. Gratulálunk!