Piffko

Piffkó József professzor Markusovszky-emlékplakettet kapott

A szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórház Markusovszky-emlékplakettjét dr.dr. Piffkó József professzor kapta. Gratulálunk!

A szombathelyi Markusovszky Egyetemi Oktatókórház minden évben megemlékezik névadójáról, Markusovszky Lajosról. Ezen emlékünnepség keretében került sor a Markusovszky-emlékplakett átadására, melyet hagyományosan egy hazai vagy külföldi vezető orvos, együttműködő partner részére ítél oda a Tudományos Bizottság. Idén az elismerést dr. dr. Piffkó József a SZTE Arc-Állcsont- és Szájsebészeti Klinika tanszékvezető professzora kapta meg, aki szoros kapcsolatban áll Lóderer Zoltán osztályvezető főorvos úrral, és a Markusovszky Egyetemi Oktatókórház Sebészeti és Szájsebészeti Osztályával.

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

nyito_muzsikalo_orvosok

A Szegedi Tudományegyetem országosan egyedülálló keresztképzésének jóvoltából az Általános Orvostudomány Kar legtehetségesebb zenélő medikusai áthallgathatnak a Bartók Béla Művészeti Kar kurzusaira. Ennek a programnak is köszönhető, hogy a zenélő orvos hagyomány tovább él a szegedi egyetemen

szte_kepalkoto_diagnosztika_3

Heteken belül a betegellátás szolgálatába állnak azok a legmodernebb radiológiai és képalkotó berendezések (CT, MR, MRi), amiket a Szegedi Tudományegyetem 4,8 milliárdos kormányzati támogatásból vásárolt meg. A jelentős léptékű fejlesztés XXI. századi színvonalra emeli a térség betegeinek ellátását.