dr_Szepes_Attila
Fotó: Bács-Kiskun Megyei Kórház

Elhunyt Dr. Szepes Attila címzetes egyetemi docens

Szomorúan tudatjuk, hogy Dr. Szepes Attila, szeretve tisztelt egykori Munkatársunk, a Bács-Kiskun Megyei Kórház Gasztroenterológiai Osztály osztályvezető főorvosa és a Szegedi Tudományegyetem belgyógyászati graduális képzésének oktatója életének 52. évében, tragikus hirtelenséggel elhunyt. Temetésére 2019. május 27-én 14 órakor a szegedi Belvárosi Temetőben kerül sor. Emlékét megőrizzük!


Emlékét megőrizve és ezzel munkáját folytatva, fiatal gasztroenterológusok endoszkópos képzését segítő alapítványt kívánunk létrehozni. Ezért arra kérjük, hogy a szertartáson résztvevők szerettünktől egy szál virággal búcsúzzanak, és későbbiekben támogassák az alapítvány céljait. A szertartáson a részvétnyilvánítás mellőzését kérjük.

A temetést követően 16 és 18 óra között a Tisza River Étterem és Rendezvényhajón (6723 Szeged, Felső Tisza-part) emlékezünk meg szerettünkről egy ünnepélyes búcsúztatás keretein belül, amelyre a részvételi szándékukat kérjük jelezzék május 24. péntekig a megemlekezes0527@gmail.com email címen.Az I. sz. Belgyógyászati Klinika munkatársai


Önéletrajza ide kattintva letölthető (pdf) >>

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

sofi_delmagyar

Gratulálunk a gyémántfokozatú fődíjért (már dr.) Csákány Lórántnak, Tóth Rékának és Molnár Kinga PhD hallgatónak (Elméleti Orvostudományok Doktori Iskola) illetve az aranyfokozatú elismeréshez Nógrádi Bernát orvostanhallgatónknak! Foto: Frank Yvette (delmagyar.hu)