dr_Szepes_Attila
Fotó: Bács-Kiskun Megyei Kórház

Elhunyt Dr. Szepes Attila címzetes egyetemi docens

Szomorúan tudatjuk, hogy Dr. Szepes Attila, szeretve tisztelt egykori Munkatársunk, a Bács-Kiskun Megyei Kórház Gasztroenterológiai Osztály osztályvezető főorvosa és a Szegedi Tudományegyetem belgyógyászati graduális képzésének oktatója életének 52. évében, tragikus hirtelenséggel elhunyt. Temetésére 2019. május 27-én 14 órakor a szegedi Belvárosi Temetőben kerül sor. Emlékét megőrizzük!


Emlékét megőrizve és ezzel munkáját folytatva, fiatal gasztroenterológusok endoszkópos képzését segítő alapítványt kívánunk létrehozni. Ezért arra kérjük, hogy a szertartáson résztvevők szerettünktől egy szál virággal búcsúzzanak, és későbbiekben támogassák az alapítvány céljait. A szertartáson a részvétnyilvánítás mellőzését kérjük.

A temetést követően 16 és 18 óra között a Tisza River Étterem és Rendezvényhajón (6723 Szeged, Felső Tisza-part) emlékezünk meg szerettünkről egy ünnepélyes búcsúztatás keretein belül, amelyre a részvételi szándékukat kérjük jelezzék május 24. péntekig a megemlekezes0527@gmail.com email címen.Az I. sz. Belgyógyászati Klinika munkatársai


Önéletrajza ide kattintva letölthető (pdf) >>

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

Szent-Gyorgyi_Albert_1893-1986

A Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Kara, a Richter Gedeon Nyrt. és a "Régió-10" Kft. szervezésében 2019. november 15-28. között kerül sor a XXVI. Szent-Györgyi Napok program sorozatra.

Kiss_Jozsef_Geza_Pro_Sanitate

Az egészségügyi ellátás érdekében kifejtett kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréseként Pro Sanitate-díjban részesült Prof. Dr. Kiss József Géza, az SZTE Általános Orvostudományi Kar Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Klinikájának tudományos tanácsadója. Gratulálunk!