Lamelis2019

Meghívó a LAMELIS 2019 Lasers in Medicine and Life Sciences című nyári iskolára

A Szegedi Tudományegyetem 2019. július 4 – július 12. között az ÚNKP Fotonika és lézerkutatás alprogram, az ELI-ALP és a LaserLab támogatásával rendezi meg a „LAMELIS 2019 Lasers in Medicine and Life Sciences” című nyári iskolát.

Tisztelettel meghívom rendezvényünkre, és kérem, hogy hívja fel érdeklődő graduális és PhD-hallgatói figyelmét iskolánkra. Az SZTE ÁOK és az SZTE TTIK Fizikus Doktori Iskolái kredittel elismert kurzusnak fogadják el a nyári iskola előadásain való regisztrált (ingyenes) részvételt.

A nyári iskolán a hazai és a nemzetközi tudományos élet kiemelkedő kutatói tartanak előadásokat és laborbemutatásokat, ezekről a www.lamelis.eu honlapon olvashatnak.


Támogatásukat előre is köszönöm, üdvözlettel:

Prof. Bari Ferenc
a nyári iskola elnöke

Orvosi Fizikai és Orvosi Informatikai Intézet

tanszékvezető egyetemi tanár

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

kivalo_klinikai_kozpont_2019

„Kiváló Klinikai Központ” elismerésben részesült a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ, amelyet október 8-án adtak át Budapesten a Magyar Kórházszövetség és a Medicina Fórum szervezésében rendezett XI. Medicina Konferencián

Husz_Sandor_prof

Mély megrendüléssel tudatjuk, hogy Husz Sándor professzor emeritus 79 éves korában, 2019. október 8-án tragikus hirtelenséggel elhunyt. Személyében egy országosan elismert és tisztelt dermatológus távozott közülünk. Iskolateremtő munkájával követendő példát hagyott az utókorra.