Lamelis2019

Meghívó a LAMELIS 2019 Lasers in Medicine and Life Sciences című nyári iskolára

A Szegedi Tudományegyetem 2019. július 4 – július 12. között az ÚNKP Fotonika és lézerkutatás alprogram, az ELI-ALP és a LaserLab támogatásával rendezi meg a „LAMELIS 2019 Lasers in Medicine and Life Sciences” című nyári iskolát.

Tisztelettel meghívom rendezvényünkre, és kérem, hogy hívja fel érdeklődő graduális és PhD-hallgatói figyelmét iskolánkra. Az SZTE ÁOK és az SZTE TTIK Fizikus Doktori Iskolái kredittel elismert kurzusnak fogadják el a nyári iskola előadásain való regisztrált (ingyenes) részvételt.

A nyári iskolán a hazai és a nemzetközi tudományos élet kiemelkedő kutatói tartanak előadásokat és laborbemutatásokat, ezekről a www.lamelis.eu honlapon olvashatnak.


Támogatásukat előre is köszönöm, üdvözlettel:

Prof. Bari Ferenc
a nyári iskola elnöke

Orvosi Fizikai és Orvosi Informatikai Intézet

tanszékvezető egyetemi tanár

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

nyito2

A Szegedi Tudományegyetemen újonnan kialakított, 22 világszínvonalú mikroszkóppal és szimulációs eszközökkel felszerelt Mikrosebészeti Oktató Központ lehetővé teszi, hogy a medikusok az orvosi beavatkozásokat biztonságos körülmények között gyakorolhassák.

Honlapra

A XXI. század mentális csapdái a tudományban és a hivatás terén” címmel 2019. november 27-én, az ÁOK Szent-Györgyi Oktatási Központban Richter Tudós Klub rendezvényt tartottunk.