Lamelis2019

Meghívó a LAMELIS 2019 Lasers in Medicine and Life Sciences című nyári iskolára

A Szegedi Tudományegyetem 2019. július 4 – július 12. között az ÚNKP Fotonika és lézerkutatás alprogram, az ELI-ALP és a LaserLab támogatásával rendezi meg a „LAMELIS 2019 Lasers in Medicine and Life Sciences” című nyári iskolát.

Tisztelettel meghívom rendezvényünkre, és kérem, hogy hívja fel érdeklődő graduális és PhD-hallgatói figyelmét iskolánkra. Az SZTE ÁOK és az SZTE TTIK Fizikus Doktori Iskolái kredittel elismert kurzusnak fogadják el a nyári iskola előadásain való regisztrált (ingyenes) részvételt.

A nyári iskolán a hazai és a nemzetközi tudományos élet kiemelkedő kutatói tartanak előadásokat és laborbemutatásokat, ezekről a www.lamelis.eu honlapon olvashatnak.


Támogatásukat előre is köszönöm, üdvözlettel:

Prof. Bari Ferenc
a nyári iskola elnöke

Orvosi Fizikai és Orvosi Informatikai Intézet

tanszékvezető egyetemi tanár

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

tombacz_dora_Lendulet

Hogyan lehetne hatékonyabbá tenni az egészségmegőrző diétás stratégiákat? Többek között erre a kérdésre is keresi a választ az SZTE Általános Orvostudományi Kar biológus adjunktusa: Tombácz Dóra évi 40 millió forint támogatással folytathatja a diéta és a sport kapcsolatával foglalkozó kutatásait.

lengyel_csaba

Sok esetben a koronavírus helyzet pozitív oldalát is látta Prof. dr. Lengyel Csaba, az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ elnöke, akivel a Semmelweis-nap apropóján arról is beszélgettünk, hogy az elmúlt időszakban a rendkívüli sok munka milyen és mennyi szakmai értéket hozott felszínre. Emellett az új klinikai fejlesztések közül kiemelte az Infektológiai Klinika és Oktatóközpont építését, valamint az új belgyógyászati profil integrációjának fontosságát.