A Dékáni Hivatal és egységei nyári ügyfélfogadási rendje

2019. évben nyári leállásra nem kerül sor, az Általános Orvostudományi Kar Dékáni Hivatala, valamint egységei közül a Tanulmányi Osztály magyar és idegen nyelvű csoportjai, a Kari Gazdasági Iroda 2019. július 29-től augusztus 23-ig naponta 8.00-12.00 óra között fogadja az ügyfeleket.

Ügyfélfogadási időn kívül sürgős esetben a szokásos telefonszámokon és e-mail címeken elérhetőek a kollégák.

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

tombacz_dora_Lendulet

Hogyan lehetne hatékonyabbá tenni az egészségmegőrző diétás stratégiákat? Többek között erre a kérdésre is keresi a választ az SZTE Általános Orvostudományi Kar biológus adjunktusa: Tombácz Dóra évi 40 millió forint támogatással folytathatja a diéta és a sport kapcsolatával foglalkozó kutatásait.

lengyel_csaba

Sok esetben a koronavírus helyzet pozitív oldalát is látta Prof. dr. Lengyel Csaba, az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ elnöke, akivel a Semmelweis-nap apropóján arról is beszélgettünk, hogy az elmúlt időszakban a rendkívüli sok munka milyen és mennyi szakmai értéket hozott felszínre. Emellett az új klinikai fejlesztések közül kiemelte az Infektológiai Klinika és Oktatóközpont építését, valamint az új belgyógyászati profil integrációjának fontosságát.