sajtobejaras_skill_keskeny

Megújult az Orvosi Készségfejlesztési Központunk

A hazai felsőoktatást érintő uniós projektekről László András, a fejlesztéspolitikai kommunikáció összehangolásért felelős miniszteri biztos számolt be.

A legtöbb uniós pályázati forrást az SZTE nyerte a hazai felsőoktatási intézmények közül: összesen több mint 48 milliárd 679 millió forintból valósulhatnak meg az oktatást, a kutatást és a gyógyítást szolgáló fejlesztések – jelentette be Dr. Fendler Judit. Az SZTE kancellárja több uniós projektre – például az Egészségtudományi Képzési Tömb, illetve az SZTE Fogorvostudományi Kar elhelyezésének tervére, a Skill laborra, a mentőautó-szimulátorra, a középiskolások idegennyelv tanulását segítő programra – is ráirányította a figyelmet.

Az SZTE orvosképzését megújító Orvosi Készségfejlesztési Központot használat közben tekinthették meg a sajtó munkatársai.

A Központot bemutató videot ide kattintva tekinthetik meg >>>


sajtobejaras_skill_kozpont_galeria_img_8010 sajtobejaras_skill_kozpont_galeria_img_8023

sajtobejaras_skill_kozpont_galeria_img_8039 sajtobejaras_skill_kozpont_galeria_img_8073

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

SZTE_RH_tulipan

Az Egyetemi Tavasz a Szegedi Tudományegyetem hagyományos, tavaszi rendezvénysorozata, melyet az SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság Kulturális Iroda szervez immár tizenhatodik alkalommal. Április 11. és május 17. között 80 helyszínen közel 300 program közül válogathat a közönség.

IMG_1409

Az SZTE Egyetemi Tavasz programsorozat nyitóeseményeként Reumatológia Magyarországon címmel orvostörténeti vándorkiállítás nyílt a Magyar Reumatológusok Egyesülete fennállásának 90. évfordulója alkalmából az SZTE Általános Orvostudományi Kar oktatási központjában.