sajtobejaras_skill_keskeny

Megújult az Orvosi Készségfejlesztési Központunk

A hazai felsőoktatást érintő uniós projektekről László András, a fejlesztéspolitikai kommunikáció összehangolásért felelős miniszteri biztos számolt be.

A legtöbb uniós pályázati forrást az SZTE nyerte a hazai felsőoktatási intézmények közül: összesen több mint 48 milliárd 679 millió forintból valósulhatnak meg az oktatást, a kutatást és a gyógyítást szolgáló fejlesztések – jelentette be Dr. Fendler Judit. Az SZTE kancellárja több uniós projektre – például az Egészségtudományi Képzési Tömb, illetve az SZTE Fogorvostudományi Kar elhelyezésének tervére, a Skill laborra, a mentőautó-szimulátorra, a középiskolások idegennyelv tanulását segítő programra – is ráirányította a figyelmet.

Az SZTE orvosképzését megújító Orvosi Készségfejlesztési Központot használat közben tekinthették meg a sajtó munkatársai.

A Központot bemutató videot ide kattintva tekinthetik meg >>>


sajtobejaras_skill_kozpont_galeria_img_8010 sajtobejaras_skill_kozpont_galeria_img_8023

sajtobejaras_skill_kozpont_galeria_img_8039 sajtobejaras_skill_kozpont_galeria_img_8073

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

sofi_delmagyar

Gratulálunk a gyémántfokozatú fődíjért (már dr.) Csákány Lórántnak, Tóth Rékának és Molnár Kinga PhD hallgatónak (Elméleti Orvostudományok Doktori Iskola) illetve az aranyfokozatú elismeréshez Nógrádi Bernát orvostanhallgatónknak! Foto: Frank Yvette (delmagyar.hu)