et_2019_logo-02

16. Egyetemi Tavasz

A Szegedi Tudományegyetem Kulturális Irodája 2019. április 11-től május 17-ig rendezi meg a 16. Egyetemi Tavaszt.

A rendezvénysorozat célja, hogy szélesebb körben is megismertessék az egyetemen folyó tudományos, ismeretterjesztő, kulturális és sporttevékenységet.

Szeretnénk, ha a fenti időpontban az Egyetemen rendezendő programok (előadások, kari napok, konferenciák stb.) részei lennének az Egyetemi Tavasznak, ezért kérjük, hogy az Önök által vezetett egyetemi egység rendezvényeit szíveskedjenek elküldeni a fesztivál műsorfüzetébe. A pontos helyszínnel, időponttal, felelős szervezővel megjelölt programokat 2019. március 14. (csütörtök) 16.00 óráig várjuk a tajti.gabriella@rekt.szte.hu címre.


A nagy érdeklődésnek köszönhetően újraindítják a Vers Délben sorozatunkat.

Az Egyetemi Tavasz ideje alatt minden hétköznap délben egy egyetemi polgár (hallgató, oktató, dolgozó) vagy szegedi lakos elmondhatja, felolvashatja, előadhatja egyik kedves versét az SZTE Rektori Épület előtt. Jelentkezni 2019. március 14-ig lehet a Kulturális Irodában.

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Hírek

SZTE_RH_tulipan

Az Egyetemi Tavasz a Szegedi Tudományegyetem hagyományos, tavaszi rendezvénysorozata, melyet az SZTE Nemzetközi és Közkapcsolati Igazgatóság Kulturális Iroda szervez immár tizenhatodik alkalommal. Április 11. és május 17. között 80 helyszínen közel 300 program közül válogathat a közönség.

IMG_1409

Az SZTE Egyetemi Tavasz programsorozat nyitóeseményeként Reumatológia Magyarországon címmel orvostörténeti vándorkiállítás nyílt a Magyar Reumatológusok Egyesülete fennállásának 90. évfordulója alkalmából az SZTE Általános Orvostudományi Kar oktatási központjában.