et_2019_logo-02

16. Egyetemi Tavasz

A Szegedi Tudományegyetem Kulturális Irodája 2019. április 11-től május 17-ig rendezi meg a 16. Egyetemi Tavaszt.

A rendezvénysorozat célja, hogy szélesebb körben is megismertessék az egyetemen folyó tudományos, ismeretterjesztő, kulturális és sporttevékenységet.

Szeretnénk, ha a fenti időpontban az Egyetemen rendezendő programok (előadások, kari napok, konferenciák stb.) részei lennének az Egyetemi Tavasznak, ezért kérjük, hogy az Önök által vezetett egyetemi egység rendezvényeit szíveskedjenek elküldeni a fesztivál műsorfüzetébe. A pontos helyszínnel, időponttal, felelős szervezővel megjelölt programokat 2019. március 14. (csütörtök) 16.00 óráig várjuk a tajti.gabriella@rekt.szte.hu címre.


A nagy érdeklődésnek köszönhetően újraindítják a Vers Délben sorozatunkat.

Az Egyetemi Tavasz ideje alatt minden hétköznap délben egy egyetemi polgár (hallgató, oktató, dolgozó) vagy szegedi lakos elmondhatja, felolvashatja, előadhatja egyik kedves versét az SZTE Rektori Épület előtt. Jelentkezni 2019. március 14-ig lehet a Kulturális Irodában.

Kövess minketYouTubeLinked inGoogle PlusTwitter


Kiemelt hírek

IMG_0002

Prof. Dr. Lengyel Csaba, a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ elnöke, a Belgyógyászati Klinika igazgatója videónkban méltatta egykori mesterét, a hazai és nemzetközi hírű dr. Varró Vince professzort, aki 100. életévébe lépve felvette a COVID-19 fertőzés elleni védőoltást.

weboldal_nyito_facebook_otdk

2021. április 6- 9. között rendezik meg az online rendezvényt